«Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η διοίκηση της κ. Τσανάκα η κ. Ιωσηφίδου πριν από τις εκλογές είχαν αποφασίσει να παραχωρήσουν την ίδια έκταση, κατά κυριότητα, με χαμηλότερο τίμημα», αυτό δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο αντιδήμαρχος Καβάλας, Λεωνίδας Παππάς σχετικά με την παραχώρηση των 12 στρεμμάτων από την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στον ΤΑΡ.  

 

Ο αγωγός ΤΑΡ ζήτησε να παραχωρηθεί ο δρόμος που οδηγεί στο βαλβιδοστάσιο στο Εσκί Καπού για να γίνεται ευχερέστερα η συντήρηση. 

 

Η πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασία Ιωσηφίδου σε δηλώσεις της στον KavalaNews 102.8 είχε χαρακτηρίσει κατάπτυστη την απόφαση της δημοτικής επιχείρησης να παραχωρήσει τα 12 στρέμματα με χαμηλό αντίτιμο, χωρίς να πάει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ τόνισε ότι θα κάνει προσφυγή (δες ΕΔΩ). 

 

«Η κ. Ιωσηφίδου και η κ. Τσανάκα κουνούσαν το δάχτυλο και μιλούσαν για ζημιά της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», είπε Λεωνίδας Παππάς.  

 

Ακόμα, ο κ. Παππάς αναφερόμενος στην πρώην διοίκηση του Δήμου, είπε ότι: «επί διοίκησης Τσανάκα, παραχωρήθηκε έκταση ένα “φιλέτο” στην Άσπρη Άμμο για ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας. Όλοι θέλουμε επενδύσεις. Αλλά το τίμημα ήταν μόνο 64 χιλιάδες. Διάψευση δεν άκουσα».