Για το περιστατικό βίας που σημειώθηκε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ότι «θα δούμε χειρότερα περιστατικά», αλλά και ότι «το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι πως αυξήσει τα δικά της ποσοστά και έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα», μίλησε στον KavalaNews 102.8 ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής, Πάνος Μαμτσαδέλης

 

«Όσο ο κόσμος βλέπει ότι η ΝΔ παίζει το δικό της έργο, ενδιαφερόμενη για το πώς θα αυξήσει τα δικά της ποσοστά και πώς θα εξασφαλίσει την επόμενη νίκη στις Εθνικές εκλογές τόσο περισσότερο αγανακτεί και θυμώνει τον κόσμο», είπε ο κ. Μαμτσαδέλης

 

"Ντροπιαστικές εικόνες – απόφαση του υπουργείο τέτοιες ενέργειες"

 

«Είναι ντροπιαστικές και σοκαριστικές εικόνες αστυνομικοί να δέρνουν πολίτες που δεν έκαναν κάτι κακό. Αυτές οι εικόνες δεν αρμόζουν σε μία αστυνομία ευρωπαϊκής χώρας. Θεωρώ ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό (Νέα Σμύρνη) και ότι είναι απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες. 

 

Θα δούμε και χειρότερα περιστατικά. Ο κόσμος είναι θυμωμένος. Έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ον τελευταίο χρόνο. Βλέπουμε ότι τα σκαμπανεβάσματα στα μέτρα που λαμβάνονται έχουν κουράσει τον κόσμο. Η οικονομία και υγεία πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο», σημειώνει ο γραμματέας της Ν.Ε. Καβάλας του ΚΙΝ.ΑΛ.  

 

"Ορισμένα πράγματα δεν έχουν λογική" 

 

«Τα μέτρα είναι ανεπαρκή. Ορισμένα πράγματα δεν έχουν λογική. Ειδικά όταν συνοδεύονται από την αλαζονεία και την υπεροψία κυβερνητικών στελεχών και όλοι νομίζουν ότι όλα βαίνουν καλώς. Δεν έχω ακούσει ένα στέλεχος της ΝΔ να κάνει αυτοκριτική για τα λάθη που έκαναν οι ίδιοι. Είναι αδιανόητο να έχει η χαθεί η επαφή με την πραγματικότητα».