Έναν αναλυτή καρδιακών δεικτών δώρισε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου ο Όμιλος Τουρισμού Θάσου. «Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο» τονίζει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμάς Αγγελόπουλος.

 

«Ο αναλυτής καρδιακών δεικτών COBAS H232 θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στη διαγνωστική φαρέτρα του Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ, γιατί ακόμη και στην εποχή του κορωνοϊού η αιχμή του δόρατος των επειγόντων περιστατικών παραμένουν τα οξέα καρδιαγγειακά επεισόδια.

 

Η χορηγία έγινε από το ταμείο του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου (περίπου 2.200 ευρω) και είναι μία ακόμη συγκινητική και επαινετέα ενέργειά του. Η αγορά έγινε μέσω του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας μετά από έγκριση της δωρεάς από τη Διοίκηση της 4ης Υ.ΠΕ. Τα αναλώσιμα θα καλύπτονται από το Σύλλογο Υποστηρικτών του Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ.

 

Ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά τον κ. Πάρη Παρασχούδη και το Δ.Σ. του Οργανισμού Τουρισμού ,το Δ.Σ. του Συλλόγου Υποστηρικτών του Κ.Υ.Π., την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας κ. Αναστασία Αντωνίου και τη Διοίκηση της 4ης Υ.ΠΕ» αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση το Θωμάς Αγγελόπουλος.