Μετά από τις συνεχείς προσπάθειες του Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη επετεύχθη η λειτουργία μιας ακόμα γραμμής εμβολιασμού στην πόλη της Καβάλας με το εμβόλιο της AstraZeneca, σύμφωνα με τον εθνικό προγραμματισμό για τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας. 

 

Είχαν ήδη προηγηθεί συντονισμένες ενέργειες του Γιάννη Πασχαλίδη τόσο για τη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου στην Χρυσούπολη του Δήμου Νέστου, όπως και για τη διενέργεια rapid test στους χώρους της Ιχθυόσκαλας, όπου και πραγματοποιήθηκαν σήμερα με μεγάλη συμμετοχή τωνσυναλλασσομένων, όπως είχε προγραμματιστεί, μετά από πρωτοβουλία τουΒουλευτή.

 

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έλαβε και συνεχίζει να λαμβάνει πληθώρα μέτρων για την στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας καθώς και μέτρα για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και το μετριασμό των οικονομικών επιπτώσεων από την πανδημία.

 

Είμαστε στη διαδικασία της υλοποίησης του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Εμβολιασμών μέσα από ένα διαφανές πλαίσιο, που στόχο έχει να διασφαλίσει γρήγορα την ανοσολογική προστασία των πολιτών έναντι της απειλητικής λοίμωξης με τα οφέλη τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

 

(δελτίο Τύπου)