Νέο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε μαθητή στο 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας. Το τμήμα στο οποίο βρέθηκε το κρούσμα θα κλείσει μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. 

 

«Το τμήμα Γ2/Κομμωτικής αναστέλλει τη “δια ζώσης” λειτουργία του λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid19, με γνωμοδότηση του Νομιάτρου ΠΕ Καβάλας, κ. Χρήστου Παπαδόπουλου και συνακόλουθη απόφαση της ΔΔΕ Καβάλας.

 

Από αύριο και μέχρι την 26η Φεβρουαρίου τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως σύμφωνα με το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα (Έναρξη: 08:30, Λήξη: 14:00).

 

Ευχόμαστε περαστικά στα παιδιά που νοσούν και στους συγγενείς τους. Επισημαίνουμε, όμως, για μια ακόμη φορά την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη για αυστηρή τήρηση των έκτακτων υγειονομικών μέτρων στο σχολείο, αλλά και έξω από αυτό.

 

Ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων, της αίθουσας του τμήματος και του εργαστηρίου Κομμωτικής. Τα υπόλοιπα τμήματα συνεχίζουν κανονικά και μέχρι νεωτέρας (ευχόμαστε να μη χρειαστεί) τη “δια ζώσης” λειτουργία με αυστηρή τήρηση των μέτρων.

 

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά πως αν μαθητής/-τρια έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα ή νοσήσει για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία … κάθεται σπίτι κι ενημερώνει το σχολείο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο διευθυντής.