Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα (15/02), στον ΣΚΑΙ το "House of Fame", το νέο ριάλιτι μουσικής που θα προβάλλεται καθημερινά. Στο νέο talent show ο νομός Καβάλας εκπροσωπείται από τις Χρύσα Μαλακόζη και Πηνελόπη Τσιακυρίδου

 

Από την Τρίτη (16/02) πρόγραμμα θα μεταδίδεται στις 18:15 ενώ το live της Παρασκευής στις 21:00.

 

Το "House of Fame είναι μία τηλεοπτική μουσική ακαδημία στα πρότυπα του "Fame Story", που θα κληθεί να βρει και να "εκπαιδεύσει" τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας.

 

Χρύσα Μαλακόζη 

 

Είναι 29 χρονών και είναι από την Καβάλα

 

Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία στην Καστοριά, αλλά την κέρδισε προσωρινά η κομμωτική. Εργάστηκε ως hairstylist σε τηλεοπτικές σειρές στην Κύπρο. Κάπου εκεί μπήκε στη ζωή της και το τραγούδι.

 

Με ένα μικρό… ψεματάκι! Προσποιήθηκε ότι είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια για να πείσει έναν επιχειρηματία να την προσλάβει. 

 

Στην πραγματικότητα, δεν είχε ανεβεί ποτέ σε σκηνή! Γυρίζοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα μαγαζί στη Δράμα

 

Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, είναι κοινωνική, με χιούμορ και πιστεύει πως το House Of Fame είναι η ευκαιρία της να γίνει διάσημη. 

 

Αγαπημένο της ρεπερτόριο τα λαϊκά και τα έντεχνα

 

Δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο και στο ενδεχόμενο ενός φλερτ μέσα στο σπίτι, λέει «Να με φλερτάρουν, ναι, να φλερτάρω όχι!»

 

Πηνελόπη Τσιακυρίδου 

 

Είναι 30 ετών Θάσια στην καταγωγή κατά το ήμισυ, ζει στην Θεσσαλονίκη  και υπήρξε πάντοτε «ανήσυχο παιδί». 

 

Από τριών ετών εκδήλωσε τις πρώτες της καλλιτεχνικές ανησυχίες

 

Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο Ωδείο της μητέρας της, στη συμπρωτεύουσα. 

 

Εκεί, έμαθε πιάνο, κιθάρα και κανονάκι. Αυτό το τρίχρονο παιδάκι όμως, δεν θα έμενε εκεί. Είχε κλίση στη ζωγραφική και στο σχέδιο μόδας. 

 

Ειδικότητες με τις οποίες ασχολείται έως σήμερα. Τώρα, αποφάσισε να επιστρέψει στα… θρανία, πιο συγκεκριμένα, της Ακαδημίας του House of Fame επειδή, όπως λέει, της αξίζει μια θέση στη βιομηχανία της μουσικής. Είναι αρκετά ανταγωνιστική και μπορεί να τραγουδήσει από Τρύπες μέχρι Αλίκη Βουγιουκλάκη. 

 

Σε αυτή την περίοδο της ζωής της, λέει όχι στις σχέσεις, ναι στην καριέρα!