Το παλαιοβιβλιοπωλείο αστέγων στη Αθήνας θέλοντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται στο δημοτικό σχολείο του Πρίνου για να εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του, χάρισε πάνω από 300 παιδικά βιβλία. 

 

«Πριν μερικούς μήνες θέλοντας να εμπλουτίσουμε το παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης μας, επικοινωνήσαμε με το Παλαιοβιβλιοπωλειο των αστέγων στην Αθήνα προκειμένου να αγοράσουμε κάποια παιδικά βιβλία ενισχύοντας τον σκοπό τους. Στην επικοινωνία που είχαμε, τους περιγράψαμε την προσπάθεια που κάνουμε εδώ και 14 χρόνια και ότι θέλαμε να αγοράσουμε κάποια βιβλία. Αρνήθηκαν! Ναι αρνήθηκαν να μας πουλήσουν τα βιβλία!

 

ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ!!

 

Ως δείγμα εκτίμησης της δουλειάς μας δεν δέχτηκαν να μας στείλουν τα βιβλία παρά μόνο αν μας τα χαρίσουν. Μια παλέτα βιβλία, πάνω από 300 παιδικά βιβλία.

 

Εκ μέρους όλων μας σας ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες και ιδιαίτερα συγκινημένοι. Είναι σπουδαίο και μας τιμάει ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείων Πρίνου Θάσου, Κυριάκος Λεωνίδου