Τις τελευταίες ώρες γίνεται μια προσπάθεια στήριξης της Καβαλιώτισσας Κατερίνας Σαμοθρακίτη το σπίτι της οποίας κάηκε την περασμένη εβδομάδα σε φωτιά από βραχυκύκλωμα που σημειώθηκε στον Προφήτη Ηλία. Της προσπάθειας ηγείται η επιχειρηματίας Ειρήνη Ντόνε η οποία πήρε την πρωτοβουλία και αναφέρει τα εξής:  

 

 

Την εβδομάδα που πέρασε ακούσατε για ένα σπίτι που πίρε φωτιά από βραχυκύκλωμα στον Πρ. Ηλία.

 

Το σπίτι μιας μητέρας που ζει με τα δυο ανήλικα παιδιά της. Το σπίτι της Κατερίνας μας, της Κατερίνας που πριν 3 μήνες έχασε τον αντρούλη της και έμεινε μόνη βράχος να στηρίζει τα δυο της παιδιά. Νοσοκόμα που ξέρει τι θα πει προσφορά, που ξέρει τι θα πει αγάπη, που ξέρει τι είναι το χτύπημα στην πλάτη κ η αγκαλιά!!!!

 

Είναι σε δύσκολους καιρούς που θα ανακαλύψεις ποιος είσαι. Γιατί όταν η ζωή σου δίνει αναπάντεχες δυσκολίες, ανακαλύπτεις την απίστευτη δύναμη που έχεις. που ούτε καν εσύ, σκέφτηκες ποτέ ότι διαθέτεις....(Αυτό μου βγάζει η Κατερίνα)

 

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή χρειάζεται βοήθεια. Χρειάζεται τη βοήθεια των συμπολιτών της! Πριν κάνω την ανάρτηση τη ρώτησα και μου λέει, Ειρήνη ντρέπομαι.... Περήφανη κ αγωνίστρια!!!!

 

Εμείς οι Καβαλιώτες όταν κάποιος συμπολίτης μας χρειάζεται βοήθεια έχουμε αποδείξει ότι είμαστε εκεί!!!! Πήρα την πρωτοβουλία να σας ζητήσω βοήθεια μέρες που είναι για να μπει στο σπίτι της η Κατερίνα μας!!!

 

Ο,τι μπορεί ο καθένας σας ,το σπίτι πρέπει να καθαριστεί από την καπνά κ πρέπει να βαφτεί....κ χρειάζονται χρήματα αρκετά...

Χρειάζεται κουρτίνες, χαλιά, πατάκια, έπιπλα.... Υπάρχει ένας λογαριασμός που όποιος θέλει ότι θέλει μπορεί να το καταθέσει!

 

Τράπεζα Πειραιώς GR 8901722460005246100675983 Σαμοθρακίτου Αικατερίνη

 

Χρειάζεται μέρες που είναι...δύσκολες για όλους να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον διπλανό μας!!!

 

Άλλωστε Χριστούγεννα σημαίνει να κάνεις το κάτι παραπάνω για τον συνάνθρωπο σου

 

Για την Κατερίνα μας!

Επικοινωνήστε μαζί της στο messenger

Samothrakitou Katerina