φωτιά

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης 31 Μαΐου σε αγροτική έκταση στην Ελευθερούπολη πίσω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Φωτογραφίες και βίντεο του Γιώργου Παρσαλίδη μας δείχνουν τα πεύκα που σώθηκαν στη Θάσο από τη φωτιά της δεκαετίας του 1980.

Την Παρασκευή (26/05) αφέθηκε ελεύθερος ο 36χρονος Ρομά που κατηγορείται για τη φωτιά στο σπίτι στις Καμάρες την Τρίτη (23/05).

Την Παρασκευή (21/04) έγινε η δίκη για τη φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στο Ραχώνι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16/04).

Αναβολή ζήτησε και πήρε από το αυτόφωρο ο 41χρονος που κατηγορείται ότι ανήμερα του Πάσχα έβαλε φωτιά κι έκαψε το σπίτι τής πρώην συζύγου του στο Ραχώνι της Θάσου. 

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/04) θα δικαστεί ο 41χρονος άνδρας που κατηγορείται για εμπρησμό μονοκατοικίας στο Ραχώνι.  

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16/04), ξέσπασε φωτιά σε μονοκατοικία στο Ραχώνι Θάσου, με το σπίτι να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16/04), ξέσπασε φωτιά σε μονοκατοικία στο Ραχώνι Θάσου, με το σπίτι να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/03) η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ελευθερούπολης αντιμετώπισε φωτιά που άρχισε σε καλαμιές και πήρε έκταση σε χωράφι κοντά στο λιμάνι των Ελευθερών.

Ξεφεύγει η κατάσταση στην Ξάνθη μετά το έγκλημα στο Δροσερό. Στις φλόγες δύο σπίτια, που ανήκουν στον καθ ομολογία δράστη και στον αδερφό του. Ο ένας εμπρησμός καταγράφηκε σε βίντεο…

Το μεσημέρι της Δευτέρας (13/03) υπήρξαν φωτιές σε καλαμιές στον κάμπο του Νέστου που πήραν μία έκταση και έτσι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χρυσούπολης μαζί με ένα όχημα και από την Π.Υ. Καβάλας κατευθύνθηκαν στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που προέκυψε.

Τραγική κατάληξη είχε το συμβάν που αναστάτωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου.

Να μέτρα από την κυβέρνηση και την δημοτική αρχή ώστε να λυθεί το θέμα της στέγασης και διαβίωσης της οικογένειας μετά τη φωτιά που ξέσπασε στη Θάσο ζητά το ΚΚΕ Θάσου.

Για εμπρηστή που έβαλε στο μάτι τα τροχόσπιτα στην παραλία Οφρυνίου με αφορμή τη φωτιά της περασμένης Δευτέρας κάνουν λόγο κάτοικοι της περιοχής.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στην οδό Ζαλόγγου στην Καβάλα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καβάλας.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου στη δομή προσφύγων και μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην Καβάλα. 

Φωτιά σε αποθήκη ρουχισμού στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.

Φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου σε αποθήκη πλαστικών στο Χαλκερό Καβάλας.

Σελίδες