φωτιά

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου στη δομή προσφύγων και μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην Καβάλα. 

Φωτιά σε αποθήκη ρουχισμού στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.

Φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου σε αποθήκη πλαστικών στο Χαλκερό Καβάλας.

Τραγικό θάνατο βρήκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης ένας αγρότης σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα, στην προσπάθειά του να σβήσει φωτιά σε αγροτική περιοχή.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι δεν μπορούν να φτάσουν οχήματα ενώ οι πυροσβέστες πρέπει να διανήσουμε πολύ μεγάλες αποστάσεις ως πεζοπόρα τμήματα για να επιχειρήσουν.

Φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Εγνατία στην Καβάλα ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου.

Επτά Καβαλιώτες συμμετέχουν στην κατάσβεση πυρκαγιάς στο Παπίκιο όρος, σε ένα εξαιρετικά δύσβατο σημείο για την προσέγγιση του οποίου απαιτήθηκε μια επίπονη πεζοπορία 4 ωρών...

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στο σούπερ μάρκετ Grand Μασούτης στη Ραψάνη.  

Γρήγορα έσβησε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου στο περιαστικό δάσος της Καβάλας.

Στο σημείο 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα της Πυροσβεστικής και δύο αεροσκάφη πετζετέλ που έκαναν ρίψεις νερού (βίντεο).

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Παλιού, σε μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία της Θάσου, αργά το μεσημέρι της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου όταν μικρή εστία φωτιάς ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στη περιοχή του Παχύ.

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής έγινε με αφορμή το ξέσπασμα πυρκαγιάς σε κατοικία στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας, σε χαμηλό ύψος κοντά στο κέντρο.

Το εν λόγω συμβάν καταδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν οι διαδικασίες για την επισκευή του Δημαρχείου Καβάλας, μέσα από το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης.

Εναέρια και επίγεια μέσα ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες στη Θάσο, όπου η φωτιά καίει από χθες, αφότου αναζωπυρώθηκε. Βελτιωμένη η εικόνα από το πύρινο μέτωπο.

Ολονύχτια θα είναι η μάχη όσων επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο της Θάσου. Η εικόνα είναι βελτιωμένη και χαρακτηρίζεται διαχειρίσιμη.

«Δεν υπάρχει καμία επιτελική οργάνωση, επιτελική καθοδήγηση, επιτελικό σχέδιο ή πλάνο!» αναφέρουν οι εθελοντές.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά στη Θάσο, μετά την αναζωπύρωση τη νύχτα της Παρασκευής.

Έκκληση από Συλλόγους της Θάσου προς τους πολίτες για να προσφέρουν φαγητό, νερό, χυμούς σε όσους επιχειρούν στη φωτιά.

Για να καλύψει ο δημοσιογράφος το ρεπορτάζ θα κάνει τα πάντα, ακόμα και… γουρούνα θα καβαλήσει.

Σελίδες