φωτιά

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Ιουνίου σε αποθήκη σε πολυκατοικία στην οδό Ζαλόγγου 3 από άγνωστη αιτία. Στο σημείο έφτασαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής.

Την κινητοποίηση της πυροσβεστικής σε δύσβατη περιοχή στη Καλλιράχη της Θάσου προκάλεσε η φωτιά που προκλήθηκε από κεραυνό που έπεσε σε πεύκο.

Φωτιά μικρής έκτασης που ξέσπασε από κεραυνό στον ορεινό όγκο της Καλλιράχης κλήθηκε να διαχειριστεί το κλιμάκιο της πυροσβεστικής στη Θάσο.

 

Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο μετά τα φανάρια του Σταυρού Αμυγδαλεώνα, κοντά στον Άγιο Σίλα, στο ρεύμα προς Καβάλα, το μεσημέρι της Παρασκευής (6/5).

Προθεσμία μέχρι τις 30 Απριλίου δίνεται στους πολίτες να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους από ξερά χόρτα, κλαδιά και

«Το πόρισμα του υπουργείου δεν μιλούσε γενικά και αόριστα για τις εγκαταστάσεις όπως λέει η εταιρεία αλλά φωτογράφιζε τη δεξαμενή που πήρε φωτιά», λέει στον KavalaNews 102.8 ο δικηγόρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας και αντιδήμαρχος, Λεωνίδας Παππάς. 

«Το πόρισμα του υπουργείου έλεγε ότι η δεξαμενή που πήρε φωτιά είχε αρκετά προβλήματα και υποδείκνυε να ελεγχθεί η στατικότητα της» λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στα Πετρέλαια Μανώλης Κελαϊδάκης. 

«Η έρευνα που θα γίνει θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα» λέει στον KavalaNews 102,8 ο εκπρόσωπος Τύπου της Energean, Σωτήρης Χιωτάκης σε δηλώσεις του στον απόηχο της πυρκαγιάς σε δεξαμενή των πετρελαίων, αφήνοντας να εννοηθεί ακόμα και αυτό της δολιοφθοράς. 

Εμμένει στην αρχική του δήλωση ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης σχετικά με το ότι η Ενεργειακή δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές των ανθρώπων (δες ΕΔΩ) μετά την φωτιά που προκλήθηκε σε δεξαμενή στα Πετρέλαια Καβάλας. 

Απανωτά είναι τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα περιστατικά με δασικές και αγροτοδασικές φωτιές σε διάφορες περιοχές της χώρας που σε ορισμένες περι

«Το Σάββατο (9/4) το βράδυ, εκδηλώθηκε μεγάλη σε έκταση και διάρκεια φωτιά σε δεξαμενή των Εγκαταστάσεων Πετρελαίων Καβάλας και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με

«Για να πάρει φωτιά μια δεξαμενή δεν ήταν αδρανοποιημένη. Το ελλιπές σε κάθε μορφή αριθμό και γνώσεων προσωπικό που διαθέτετε δεν ήταν σε θέση να

Τα εύσημα σε όσους συνέδραμαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που προκλήθηκε στη δεξαμενή των εγκαταστάσεων Πετρελαίου στη Νέα Καρβάλη Καβάλας (δες

«Η χθεσινή έκρηξη και πυρκαγιά σε δεξαμενή στα Πετρέλαια Καβάλας (δες ΕΔΩ) δεν ήταν "κεραυνός εν αιθρία», αναφέρει η βουλευτής Καβάλας

"Η έκρηξη και η φωτιά που εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις των πετρελαίων Καβάλας (δες ΕΔΩ) υπογραμμίζουν τους τε

«Ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης προχώρησε σε απαράδεκτες κινδυνολογικές δηλώσεις για την ασφάλεια του Πρί

«Η έκρηξη και η επακόλουθη πυρκαγιά σε δεξαμενή ελαιόνερων στις εγκαταστάσεις των Πετρελαίων Καβάλας (δες ΕΔΩ) είναι μ

Σε εξέλιξη η ημερίδα του Σωματείου Εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας. Πραγματοποιείται στην αίθουσα της ΟΕΒΕ Καβάλας. 

 

"Η Energean θα προχωρήσει στις προβλεπόμενες εσωτερικές διαδικασίες για να εντοπίσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό, εξετάζοντας όλ

Η φωτιά στα Πετρέλαια αναστάτωσε τους κατοίκους της Νέας Καρβάλης αλλά και όλης της Καβάλας, μια και λόγω της επικινδυνότητάς της ο νους των περισσότερων πήγε στα χειρότερα που θα

«Επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο οι ανησυχίες των εργαζομένων για τις εκπτώσεις που έγιναν στην ασφάλεια το τελευταίο διάσ

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στις 4:20 τα ξημερώματα ότι έσβησε τη φωτιά

Στους Δήμους του νομού Καβάλας θα δοθούν 186.000 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών ως ενίσχυση για θέματα αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών.

 

Φωτιά ξέσπασε σε καμινάδα οικίας στον Αμυγδαλεώνα το πρωί της Δευτέρας 28 Μαρτίου. Η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα από την πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας που έσπευσε στην περιοχή. 

Ο βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης μέσω ανακοίνωση του, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Διοικητή κ.

Δραματικές διαστάσεις πήρε η φωτιά που άναψαν το μεσημέρι της Τρίτης (22/3) για να κάψουν χόρτα σε χωράφι στην περιοχή του Χαϊδευτού στο Νέστο. 

 

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στην αγροτική περιοχή του Χαϊδευτού κοντά στο αεροδρόμιο.

Σελίδες