φωτιά

Μαίνεται η φωτιά στη Νιγρίτα Σερρών, που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε αγροτοδασική έκταση.

Πυροσβέστης τραυματίστηκε στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς χθες το απόγευμα στο Δοξάτο της Δράμας.

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Μαΐου σε κατοικημένη περιοχή κοντά στο δημοτικό γήπεδο της Γραβούνας του Δήμου Νέστου.

Τη Δευτέρα (29/04), φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στην Εγνατία οδό, στο ύψος του αεροδρομίου της Χρυσούπολης. 

Φωτιά εκδηλώθηκε την Τρίτη (23/04), στο γυάλινο κτίριο, που είναι δίπλα στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας.

Όπως είπε στο ανακριτικό της πυροσβεστικής Θάσου, άναψε τη φωτιά για να κάψει υπολείμματα βλάστησης που είχε ξεριζώσει σε κτήμα που του έχει ανατεθεί η διαχείριση.

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου στη λιβαδική έκταση στην περιοχή Μοναστηράκι του δήμου Νέστου.

Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Απριλίου στην εθνική οδό Καβάλας – Δράμας στο ύψος της Λυδίας. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χόρτα δίπλα στον δρόμο.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (09/02) σε τριώροφο σπίτι στην οδό Καραϊσκάκη στην Καβάλα.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (02/02), στο Παληό Καβάλας δίπλα σε σπίτια.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της Νέας Περάμου, λίγα μέτρα από την παραλιακή Εγνατία.

Αντιμέτωποι με σχετικά περιορισμένες υλικές ζημιές είναι τελικά οι ιδιοκτήτες των δυο σπιτιών στην περιοχή Προφήτη Ηλία στην Καβάλα, μετά το περιστατικό πυρκαγιάς. 

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 17:00 της Κυριακής 7 Ιανουαρίου σε αποθήκη εγκαταλελειμμένης κατοικίας στην περιοχή του Περιγιαλίου κοντά στην Αγία Μαρίνα.

Σελίδες