Αυτοψία στο εσωτερικό του πλαιού νοσοκομείου Καβάλας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Καβάλας. Δόθηκε εντολή για καθαρισμό του χώρου, ενώ οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές.

 

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Ιακωβίδη και Ποιότητας Ζωής, Κυριάκο Σταυρίδη, και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συντήρησης Οδών, Κτηρίων και Κοινοχρήστων χώρων, Ηλία Τσαγκαλίδη, επισκέφθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 το παλιό νοσοκομείο Καβάλας, προκειμένου να δει εκ του σύνεγγυς την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εσωτερικοί χώροι του εν λόγω ακινήτου και του παρακείμενου γυάλινου κτηρίου.

 

Ο κ. Μουριάδης, δυο ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορικής απόφασης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας και Κοινωφελών Περιουσιών και της γνωμοδότησης του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων και Ανταλλάξιμης Περιουσίας, με την οποία το ελληνικό δημόσιο δεν αξιώνει δικαιώματα επί του ακινήτου του παλιού νοσοκομείου, έδωσε εντολή για άμεσο καθαρισμό όλων των εγκαταστάσεων και την τοποθέτηση λουκέτων και σιδερένιων κιγκλιδώματων ασφαλείας στα παράθυρα και στις πόρτες εισόδου των δυο κτηρίων και του περιβάλλοντος χώρου.

 

Δείτε Φωτογραφίες