Με κρεσέντο ζήλο η Δημοτική Αρχή Καβάλας, αφού έκανε την πόλη πεντακάθαρη  σε κάθε γωνιά της, από το κέντρο έως την πιο απομακρυσμένη γειτονιά. Αφού αποκατέστησε την αισθητική εικόνα της Καβάλας και φρόντισε για την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, συνεχίζει να απομακρύνει τις αφίσες και τα πανό του ΚΚΕ με τα οποία το κόμμα ενημερώνει το λαό τις Καβάλας για τις θέσεις του σε σχέση την πανδημία. 

 

Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι δεν είναι τα πανό και οι αφίσες του ΚΚΕ που βρομίζουν και ασχημαίνουν την πόλη. Αυτό που ενοχλεί τη Δημοτική αρχή και όσους τη σιγοντάρουν σε αυτή την απαράδεκτη αντιμετώπιση, είναι η πολιτική δράση του ΚΚΕ και όχι μερικές... αφίσες και banner. Αυτό που τους ενοχλεί είναι ότι το ΚΚΕ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιδρά στην απαράδεκτη αντιμετώπιση της πανδημίας από την Κυβέρνηση, η οποία βρίσκει σύμμαχο  και τη Δημοτική  Αρχή.

 

Και οι προηγούμενες Διοικήσεις του Δήμου προσπάθησαν εις μάτην να φιμώσουν το ΚΚΕ. Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι αυτοί θα τα καταφέρουν καλύτερα. Το ΚΚΕ δεν μπόρεσαν να το φιμώσουν στην 100χρονη πορεία του, ούτε με φυλακές, ούτε με εξορίες.

 

Υ.Γ. Είναι απορίας άξιο πως η Διοίκηση του Δήμου, ενώ από τη μία με κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι το προσωπικό καθαριότητας δεν επαρκεί για να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες του Δήμου σε καθαριότητα - χωρίς ωστόσο να κάνει οτιδήποτε για την επάνδρωση της υπηρεσίας καθαριότητας με επαρκές, μόνιμο και καλά αμειβόμενο προσωπικό - από την άλλη βρίσκει προσωπικό για την απομάκρυνση των πανό του ΚΚΕ σε χρόνο ρεκόρ….  

ΤΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΚΕ 

δελτίο Τύπου