Νικητής στην μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό βγήκε ο Δημήτρης, ο οποίος μένει στη Νέα Πέραμο Καβάλας και περιγράφει τις στιγμές που έζησε.

 

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού εξέφρασε ευχαριστίες στους ανθρώπους που τον φρόντισαν, τόνισε ότι «ο ιός είναι εδώ και δεν αστειεύεται. Δεν ήμουν από τους τυχερούς αλλά ο οργανισμός μου άντεξεΝα προσέχετε και να μην σας επηρεάζουν οι όποιες απόψεις υπάρχουν και αμφισβητούν την ύπαρξη του προβλήματος"

 

Ο Δημήτρης Καρακεχαγιόγλου έγραψε:

 

“14 ΜΕΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ

 

Να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τις νοσοκόμες. Δυστυχώς δεν είδα τα πρόσωπά σας αλλά ένιωσα την αγωνία σας πραγματικά μου δώσατε δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που ακολούθησε  τρομεροί επαγγελματίες μα πάνω απ΄ όλα άνθρωποι  ευγνωμονώ το σύστημα υγείας το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, μπράβο στον Ντίνο Κλειτσιώτη, τον ΕΟΔΥ για τις χρήσιμες συμβουλές. Τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης και ειδικά την Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Αθανασία Γαϊτανίδου για την άμεση ανταπόκριση και τη στήριξή τους .Τους συναδέλφους στο σχολείο μου , την υπ/ντρια Ελένη Μαυρίδου της σχολικής μονάδας … τον Αιμίλιο Τανη και την Ελένη Αλεξανδρίδου για τις ευθύνες που ανέλαβαν.

 

Τους νέους φίλους , γονείς των μαθητών , μέλη της τοπικής κοινωνίας στο σχολείο που υπηρετώ για το ενδιαφέρον που έδειξαν. Τον Αλέξανδρος Μυστρίδη, τη Λίνα , τη Θένα και όλους τους φίλους και φίλες (αμέτρητοι) που με τα τηλεφωνήματά τους μου έδωσαν κουράγιο όλες αυτές τις δύσκολες μέρες . Τη γυναίκα μου και την οικογένειά μου ( αύριο θα τους δω μετά από τόσες μέρες απομόνωσης μου σε ιδιαίτερο χώρο )

 

Να προσέχετε και να μην σας επηρεάζουν οι όποιες απόψεις υπάρχουν και αμφισβητούν την ύπαρξη του προβλήματος . Φορέστε τη μάσκα και κρατάτε τις αποστάσεις … ο ιός είναι έξω και δεν αστειεύεται …όσοι τον κολλήσουν … Εάν είσαστε τυχεροί θα το περάσετε χωρίς συμπτώματα ...ή με ήπια … μπορεί τα συμπτώματα να μην είναι ήπια …και φυσικά υπάρχει και ο κίνδυνος των υποτροπών …Αυτό που έζησα τις τελευταίες ημέρες …δεν ήταν απλά ένας ιός… δεν ήμουν από τους «τυχερούς» αλλά ο οργανισμός μου άντεξε και δεν χρειάστηκε νοσηλεία . Όποιος χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια μπορεί στο ίνποξ μου να γράψει …ήδη φίλοι που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα μου γράφουν ...να μην φοβούνται ...θάρρος ...δύναμη και αντιμετωπίζεται το πρόβλημα ....θα τους βοηθήσω ( με εχεμύθεια).

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ!