Συνάντηση με το Σωματείο Καφεζυθοπωλών Καβάλας και με το Σωματείο Εστιατόρων Καβάλας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

 

Στη συνάντηση, συμμετείχε και η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου η οποία μετέφερε τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του κόμματος και τις προτάσεις που κατέθεσε με την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σε ανακοίνωσή της η κ. Ελευθεριάδου μεταξύ άλλων αναφέρει: "Συζητήσαμε για τον δύσκολο χειμώνα που έχουμε μπροστά μας και την απαραίτητη γενναία στήριξη της πολιτείας στα επαγγέλματα που είναι ευάλωτα στην πανδημική κρίση. Επίσης, ενημέρωσα εκτενώς τους εκπροσώπους των Σωματείων για το νέο πτωχευτικό κώδικα που συζητιέται αυτές τις μέρες στη Βουλή και θα αποτελέσει ταφόπλακα για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Οι ρυθμίσεις του θα πλήξουν βάναυσα τα νοικοκυριά και δεν θα αφήσουν καμία δυνατότητα για τη πολυδιαφημισμένη από την κυβέρνηση δεύτερη ευκαιρία. Είναι δεδομένο ότι με το νομοσχέδιο αυτό οι πολίτες καθίστανται εσαεί όμηροι των πιστωτών τους".

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο συντονιστής της ΝΕ Θόδωρος Μπόνος, ο συντονιστής Ο.Μ. Καβάλας Βασίλης Τσιμπίδης και οι τρεις πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου.