Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020, στο Cafe Bar «Προσκήνιο», στις Κρηνίδες, συναυλία jazz, στο πλαίσιο του προγράμματος «Jazz στο Σπίτι σας», που διοργανώνει ο όμιλος κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Το πολυπληθές κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τους μουσικούς του τρίο «Jazz and Us», Έφη Πριμικυρλίδου, Κρίστοφερ Μπάκα και Πάρη Τσίρτση, σε ένα ποικίλο πρόγραμμα με πολλά γνωστά τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες από τον χώρο της jazz μουσικής. Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και τη μαγική τοποθεσία δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, οι μουσικοί του τρίο «Jazz and Us» χάρισαν στους ακροατές μια πολύ όμορφη βραδιά. 

 

Το κοινό καλωσόρισε ο επικεφαλής του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά», Γιάννης Εριφυλλίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι, κατόπιν πρότασης μελών του ομίλου, η επόμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί σύντομα στον Αμυγδαλεώνα. 

 

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» στον κύριο Λάκη Χατζηαποστολίδη για την ευγενική παραχώρηση του χώρου του Cafe Bar «Προσκήνιο» για την πραγματοποίηση της συναυλίας.   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ