Έχασε τη μάχη με το θάνατο το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουλίου ένας 67χρονος Γάλλος που έκανε διακοπές στο νησί της Θάσου και ο οποίος νοσηλευόταν από τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο της Καβάλας, 

 

Ο 67χρονος είχε φτάσει στο νησί της Θάσου με ιδιωτικό σκάφος όπου έκανε διακοπές όταν ξαφνικά αισθάνθηκε δυσφορία και δυσχέρεια στην αναπνοή και κάλεσε ιδιώτη γιατρό από τα Λιμενάρια. Ωστόσο η κατάστασή του χειροτέρεψε και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Πρίνου με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας καθώς κρίθηκε ύποπτο περιστατικό για covid – 19 λόγω του πυρετού που είχε εμφανίσει. Από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν χάσει τη μάχη με το θάνατο υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού το οποίο ήταν αρνητικό. Το τεστ επαναλήφθηκε και αναμένεται το δεύτερο αποτέλεσμα. Το πτώμα του άτυχου άνδρα ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στην Κομοτηνή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του. 

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να υπάρξουν τα οριστικά αποτελέσματα των τεστ που έγιναν στον 67χρονο οι επιβαίνοντες του σκάφους με τους οποίους ταξίδευε ο 67χρονος τέθηκαν σε καραντίνα με ευθύνη του Λιμενικού και τους απαγορεύτηκε να εξέρθουν από αυτό μέχρι νεοτέρας.

 

(Κάτια Γιαννουκάκου)