Σε ιδιαιτέρα εγκάρδιο και πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Καβάλας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, στο πολιτικό του γραφείο στην Καβάλα.

 

Στην συνάντηση των δύο πλευρών, διάρκειας μίας περίπου ώρας, επί τάπητος στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν πολλά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας που άμεσα ενδιαφέρουν την ομάδα της Καβάλας, ζητήματα γενικότερα που αφορούν σχετικά με το παρόν και το μέλλον του Α.Ο.Κ. καθώς και επιμέρους θέματα, όπως οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και στο βοηθητικό του Κρυονερίου και η βελτίωση τους, όπως βέβαια και οικονομικά θέματα, στήριξης της ομάδας των «Αργοναυτών».. 

Από την πλευρά του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος που όπως είναι γνωστό διακρίνεται για τα αισθήματα του για τον Α.Ο.Κ., άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, τους συνεχάρη για την πολύ σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια και για την δυναμική που ανέπτυξε η ομάδα, σημειώνοντας ότι οι προοπτικές μπορούν και πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερες. 

 

Χαρακτηριστικά ο καβαλιώτης Υπουργός κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος που εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στην ομάδα και στους ανθρώπους της, τους υπογράμμισε τα εξής:

-«Έχω υποχρέωση να είμαι ακόμη πιο κοντά στον Α.Ο.Κ. και στην προσπάθεια που καταβάλλεται αφού η ομάδα μας μπορεί, αξίζει και πρέπει να πάει  πιο ψηλά. Προσωπικά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι με όλες τις δυνάμεις μου θα είμαι δίπλα σας, δίπλα στονΑ.Ο.Κ. και θα πρέπει να θεωρήσετε κάτι περισσότερο από δεδομένη την στήριξη μου. ΟΑ.Ο.Κ. εκφράζει όλο το νομό Καβάλας και ο κάθε ένας από τη δική του πλευρά οφείλει να βρεθεί δίπλα του με τον τρόπο που μπορεί».

 

Να σημειώσουμε ότι στην ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση, από πλευράς  της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, παραβρέθηκαν οι μέτοχοι της, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος, οι οποίοι με κάθε λεπτομέρεια ανέλυσαν στον κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο όλα τα δεδομένα που επικρατούν στην καβαλιώτικη ΠΑΕ. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γιώργος Πριονίδης, συνεργάτης του ΥΠΕΘΑ. 

 

Στον επίλογο της συνάντησης η αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, ευχαρίστησε τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης για την ανταπόκριση που έδειξε αλλά και για τη διάθεση του να στηρίξει την ομάδα όπως και για την πολύ  θετική θέση που πήρε σε σοβαρά θέματα που αφορούν τον Α.Ο.Κ., ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της,Σωτήρης Δεληκάρης έκανε δώρο στον κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο την επίσημη φανέλα της ομάδας με το νούμερο 4, στην οποία αναγράφεται το επίθετο του.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ