Το Κέντρο Υγείας Πρίνου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με αφορμή την επίσκεψή του στη Θάσο και την Καβάλα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

 

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Θωμάς Αγγελόπουλος: "Σήμερα είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και εξαιρετική τιμή να υποδεχθούμε στο χώρο του Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο.
Ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του στη Θάσο βρήκε το χρόνο να μας επισκεφθεί προσκομίζοντας ο ίδιος και ένα δέμα με είδη ατομικής προστασίας.
Είναι γνωστό και συγκινητικό το συνεχές και έμπρακτο ενδιαφέρον του Υπουργού για το νησί και το Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ-Θάσου. 
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς".

 

"Ευχαριστώ τον διοικητή του Κ.Υ. Πρίνου Θωμά Αγγελόπουλο και το ιατρικό -νοσηλευτικο προσωπικό που είχαν την ευγενή καλοσύνη να βρίσκονται όλοι εκεί μεσημέρι Κυριακης.

Η επίσκεψη δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά μιας και βρέθηκα στο αγαπημένο μου νησί για μία μέρα μετά από αρκετό καιρό, ήταν ευκαιρία να παραδώσω στους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας προστατευτικές μάσκες (έχω πάντα κάποιο απόθεμα στο πορτ μπαγκαζ), αλλά κ να διαπιστώσω από κοντά το έργο που γίνεται.

Το ΚΥ Πρίνου μετατρέπεται σιγά σιγά σε μικρό νοσοκομείο χάρη στο ενδιαφέρον των ανθρώπων του κ τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.  Υποχρέωση δική μου να βοηθήσω όπως μπορώ"., δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.