Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνει την Τρίτη 19 Μαΐου στη 1:30 το μεσημέρι στην πλατεία Καπνεργάτη ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας. 

Οι δάσκαλοι ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου και της τροπολογίας και καλούν τους συναδέλφους τους να μην πραγματοποιήσουν τηλεδιασκέψεις την μέρα των κινητοποιήσεων και να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας.

 

 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν 

Θέμα: «Παράσταση διαμαρτυρίας 19-05-2020»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Υπουργείο Παιδείας, εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων μετακίνησης, βρήκε τον τρόπο να φέρει ένα αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο και μια τροπολογία που σχετίζεται με την ανεπανόρθωτη αλλοίωση των χαρακτηριστικών της παιδαγωγικής διαδικασίας στη σχολική τάξη. Με αυτήν, μετατρέπει τη διδασκαλία σε τηλεοπτική παράσταση βάζοντας στις τάξεις μας τον Μεγάλο Αδελφό και επιχειρώντας να αλλοιώσει τη ζωντανή εκπαιδευτική διαδικασία.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 και ώρα 13:30, ο Σύλλογός μας  θα πραγματοποιήσει  παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καπνεργάτη, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας, με βασικό αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου και της τροπολογίας. Καλούμε τους συναδέλφους να μην πραγματοποιήσουν τηλεδιασκέψεις την μέρα των κινητοποιήσεων και να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας.

  

Δεν κάνουμε βήμα πίσω

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις δράσεις μας μέχρι τη δικαίωσ