σύλλογος εκπαιδευτικών νομού Καβάλας

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Νομού Καβάλας καλεί όλους τους καθηγητές και δασκάλους στην απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Φεβρουαρίου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας  καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά  στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 15  Οκτωβρίου  2020.

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνει την Τρίτη 19 Μαΐου στη 1:30 το μεσημέρι στην πλατεία Καπνεργάτη ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ν. Καβάλας από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, ενός  ιστορικού σχολείου που πρωτοστατεί στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας

Δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία σε όλο το νομό Καβάλας λόγω της τακτικής γενικής συνέλευσης των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας.

Ως σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας : Ζητούμε να γίνουν άμεσα μόνιμοι  διορισμοί στην εκπαίδευση. Διορισμοί  που να καλύπτουν το σύνολο των αναγκών του εκπαιδευτικού μας συστήματος

Τετράωρες στάσεις εργασίας από τις 8:00 έως τις12:00και από τις 12:00 έως τη λήξη της βάρδιας έχουν κηρύξει για την Παρασκευή 11 Μαΐουοι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί στο νομό Καβάλας έπειτα από απόφαση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.