Την Καβάλα επισκέπτεται την Παρασκευή 6 Μαρτίου ο τέως υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής σήμερα και τομεάρχης Υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Ο κ. Ξανθός, μαζί με τον Παναγιώτη Καλαρά, συντονιστή τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ομιλητές σε εκδήλωση που διοργανώνει η τοπική οργάνωση του κόμματος με θέμα «Προοδευτικό μέτωπο για την υπεράσπιση της δημόσιας περίθαλψης». 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαρτίου, 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας τού ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σας καλούμε να συμμετέχετε στο διάλογο για τη στήριξη της δική μας πρόταση για δημόσια και δωρεάν υγεία και καθολική πρόσβαση των πολιτών σε αυτήν, δεδομένης της κρισιμότητας του θέματος καθώς και των τελευταίων εξελίξεων από την πλευρά της κυβέρνησης της ΝΔ για πλήρη αποδιοργάνωση του δημόσιου συστήματος υγείας (λειτουργία νοσοκομείων ως ΝΠΙΔ, εφαρμογή ΣΔΙΤ, γιατί μας αφορά όλους».