Ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο “Πρελούδιο στον έρωτα”. Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, βγαλμένη μέσα από την μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας. Το “Πρελούδιο στον έρωτα” σηματοδοτεί μια νέα εκκίνηση προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση.

 

Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του. Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones κ.α. 

Ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης, αποτελεί η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ με τον ομώνυμο τίτλο, το οποίο αποτελείται κατά κύριο λόγο από δικές του συνθέσεις. 

Συμμετέχει ο Στράτος Εμμανουηλίδης. Ένας εξαιρετικός μουσικός από την Καβάλα, μαθητής του Παναγιώτη Μάργαρη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Νόστιμον Ήμαρ”

Το  “Πρελούδιο στον έρωτα” είναι ένα σπάνιο ρεσιτάλ για κλασική κιθάρα και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στις 21:00, θα κάνει στάση στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου και υπόσχεται

να ταξιδέψει το κοινό σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια!

 

 

Πληροφορίες 

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Η είσοδος για το κοινό θα ανοίξει στις 20.30

Χώρος Διεξαγωγής: Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» - Αβέρωφ 13, Καβάλα

Οργάνωση παραγωγής: Nuevo Productions

Γενική είσοδος: 15 € | Προπώληση 13 €

Προπώληση Εισιτηρίων: Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας - Κεντρική πλατεία Καβάλας Τηλ: 2510 620566