Στο πλαίσιο της φιλοξενίας από μέρους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερούπολης, εκπαιδευτικών από τα Σχολεία - εταίρους του προγράμματος ‘’COMENIUS: “WATERSONG”, από τις 27 Μαρτίου μέχρι  τις 2 Απριλίου 2015, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν, σήμερα το πρωί, το δημαρχείο Παγγαίου, συνοδευόμενοι από τις υπεύθυνες του προγράμματος, για την ελληνική συμμετοχή,  Παγώνα Θεοδωρούδη και Αλεξάνδρα Αποστολίδου.

Κατά την επίσκεψή τους, ο γενικός γραμματέας του δήμου, Γιώργος Καλλινικίδης και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Ανδρέογλου, προέβαλλαν στοιχεία από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Παγγαίου, μέσα από τη μορφή παρουσιάσεων, ενώ οι συμμετέχοντες, με τη σειρά τους, ευχαρίστησαν τη Διοίκηση του δήμου για την άψογη φιλοξενία στον χώρο του δημαρχείου.

Οι συμμετέχοντες προέρχονται από οκτώ (8) Ευρωπαϊκές χώρες: Ισλανδία, Φινλανδία, Ουαλία,  Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Αζόρες και Τουρκία, ενώ στην εν λόγω επίσκεψη συμμετείχαν τέσσερις αντιπροσωπείες.

   Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει εκτός από τη  συνεργασία μαθητών και εκπαιδευτικών, ξεναγήσεις – επισκέψεις σε  μέρη ιδιαίτερου τοπικού, αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.