Στο δελτίο Τύπου της παράταξης Ανάσα για τον Δήμο σχετικά με την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου στην οδό Νυρεμβέργης απαντά ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης με ανακοίνωσή του. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

 

Η αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου της Καβάλας είναι ένας μεγάλος στόχος και μία αυτονόητη υποχρέωσή μας απέναντι στους δημότες. Οι ενέργειες που κάνουμε σε αυτήν την κατεύθυνση δεν προέρχονται από την υποτιθέμενη πίεση της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά από την εντολή που έχουμε πάρει από τους πολίτες, ώστε μεταξύ άλλων να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, το οποίο παρέμεινε κατά την διάρκεια της διοίκησης Τσανάκα στάσιμο και άλυτο. Σημειωτέον, ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή, αλλά η αρμοδιότητα ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών.

 

 

Εξυπακούεται ότι θα προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε επενδυτές, οι οποίοι, αξιοποιώντας το εν λόγω ακίνητο, θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και προστιθέμενη αξία για την περιοχή. Βέβαια, πάντοτε μιλάμε για σοβαρούς και αξιόπιστους επενδυτές. Εμμένουμε δε στην άποψή μας ότι δεν ασχολούμαστε με επενδυτές-«φαντάσματα» και καλλιστεία τύπου Bollywood. 

 

 

Εμείς προτιμούμε τους χαμηλούς τόνους και τη σκληρή εργασία. Αυτήν την εντολή έχουμε και θα την τηρήσουμε στο ακέραιο. Στο τέλος, θα κριθούμε από το αποτέλεσμα