Ο Αγιασμός του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο αγιασμός του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.

 

Παρέστησαν ακόμη ο βουλευτής Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Απόστολος Μουμτσάκης, ο υπεύθυνος φυσικής αγωγής Π.Ε Καβάλας κ. Πέτρος Τσιάρας , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευαγγελία Δρακωνάκη, κ. Πέτρος Πετρόπουλος και ο Κίμων Παπαδόπουλος. Επίσης πολλοί γονείς των παιδιών και φυσικά αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου.

 

Ο Μητροπολίτης κ. Στέφανος χαρακτήρισε στην ομιλία του σημαντικό το έργο του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ενώ κάλεσε τους νέους να είναι κοντά στον αθλητισμό. Ο προπονητής και ψυχή του συλλόγου κ. Χάρης Παλτόγλου ευχήθηκε σε όλους υγεία πρώτα απ` όλα και ευχαρίστησε τους πάντες που βρίσκονται κοντά στο σύλλογο. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της προέδρου του συλλόγου κ. Θεώνη Μακίδου. Μετά το τέλος του αγιασμού ακολούθησε μια μικρή δεξίωση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ