Με βάση τη πολύωρη συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ (09-09-19) και την απόφαση να αναβληθεί το θέμα για τον ορισμό μελών των νομικών προσώπων, αποδείχθηκε ότι καμία διαφορά δεν έχουν σε σχέση με την πολιτική που θα εφαρμόσουν τα νομικά πρόσωπα, αλλά με το πως θα κατανεμηθούν οι «θέσεις» σε αυτά. Άλλωστε αυτό διαφάνηκε στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης που υπερψηφίστηκαν από όλους εκτός από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

 

Ξεκάθαρη είναι η θέση της "Λαϊκής Συσπείρωσης": εκπροσώπηση όλων των παρατάξεων, εκτός της Χ.Α., παρ' όλες τις μασκαράτες του εκπροσώπου της για να κρύψει τη φασιστική του προέλευση, στα νομικά πρόσωπα του δήμου, ανάλογα με την εκλογική δύναμη τους.

Συνεπώς καμία "συνεννόηση" των επικεφαλής δε χρειάζεται για να γίνει για τη "μοιρασιά" των "πόστων".

 

 

Λίγο ενδιαφέρει τους καβαλιώτες ποιός θα είναι ο Πρόεδρος των παιδικών σταθμών που θα εισπράττει τα δίδακτρα, που ομόφωνα επίσης υπερψήφισαν πρόσφατα όλοι τους, ή ποιός θα επιβάλει τις αυξήσεις στο νερό στη ΔΕΥΑΚ και ούτω καθεξής για όλα τα "πόστα".

 

 

Ως Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνουμε ότι σε όλα τα όργανα του Δήμου που θα συμμετέχουμε θα φέρνουμε τα προβλήματα των εργαζόμενων στη πόλη και τα χωριά και θα αγωνιζόμαστε ακούραστα για την επίλυση τους. 

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ