29 σακούλες σκουπιδιών μάζεψε μια ομάδα Καβαλιωτών από τρείς περιοχές της Καβάλας χθές, Τρίτη 20 Αυγούστου 2019.

 

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Istagram ο Καβαλιώτης influencer, Γιάννης Μαλαθουνιάδης, όρισε συνάντηση στη Ραψάνη χθές, Τρίτη 20 Αυγούστου 2019, για όλους τους νέους Καβαλιώτες, που ήθελαν να τον γνωρίσουν. Μετά από μια όμορφη συζήτηση για το πως να εκτιμούν τον εαυτο τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους, τους παρακίνησε να κάνουν την Καβάλα λίγο πιό καθαρή, μαζεύοντας 29 σακούλες από τρείς περιοχές της καβάλας. 

46 εθελοντές και εθελόντριες καθάρισαν την ακτή της Ραψάνης, το πάρκινγκ πίσω από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το πάρκο Φαλήρου.

 

Αργότερα την ίδια μέρα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram το εξής, με σκοπό να παρακινήσει και άλλους Καβαλιώτες να κάνουν κάτι για την πόλη τους:

 

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Η αγάπη που ένιωσα σήμερα θα μείνει για πάντα χαραγμένοι. Όπως σας είπα και από κοντά, οι πρωταγωνίστριες/τες ήσασταν σήμερα ΕΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ειστε οι σπουδαίοι και οι σπουδαίες και σας δίνω μεγαλο RESPECT. Θα ήθελα να υπερευχαριστησω ΟΛΑ τα παιδιά ένα προς ενα. Ήσασταν υπέροχοι. Μαζέψαμε 29 ΣΑΚΟΥΛΕΣ σκουπιδιών από 3 περιοχές της ΚΑΒΑΛΑΣ. Τα λόγια είναι περιττά και απλώς σας ευχαριστώ. Έχετε όλο το σεβασμο μου. Παμε να βελτιώσουμε παρεα το κόσμο μας! C’mon man! You gotta be obsessed! (@healthandawareness @n.o.e.ennoeitai ) Music by @_elderbrook , song : closer #skg #greece #athens #happy #meetup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I’ll Change Your Mindset (+) (@johnmalath) στις