Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από τις ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ληστεία σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε, το απόγευμα της 23-3-2015, στην πόλη της Δράμας.

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 26, 22 (γυναίκες), 20 και 18 (άνδρες), για ληστεία.

 

Συνελήφθη προχθές (24-3-2015) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ο 18χρονος δράστης.

 

Αναλυτικότερα, την 23-3-2015 το απόγευμα, στον δημοτικό κήπο Δράμας, η 26χρονη προσέγγισε τον 55χρονο και με διάφορες προφάσεις τον έπεισε να την ακολουθήσει σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης. Εκεί, τον προσέγγισαν αιφνιδιαστικά οι δύο δράστες, ηλικίας 20 και 18 ετών, όπου με τη χρήση σωματικής βίας του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και τα κλειδιά του οχήματός του, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, ακολούθησαν έρευνες των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των οποίων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των παραπάνω δραστών, προέκυψε η εμπλοκή της 22χρονης στη συγκεκριμένη υπόθεση και συνελήφθη ο 18χρονος δράστης.

 

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύτηκε.

 

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστείες και κλοπές, ο 20χρονος για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ η 26χρονη για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.