Στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν και να επιλέξουν το ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα για τα επόμενα χρόνια. Στη δημοκρατία, ο σεβασμός της λαϊκής ετυμηγορίας είναι στοιχείο αδιαπραγμάτευτο και εμείς την αποδεχόμαστε με το κεφάλι ψηλά.

 

Με το  αποτέλεσμα των εκλογών , ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  παγιώνεται πλέον ως κυρίαρχη δύναμη της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης στον τόπο μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί και μελλοντική πρόκληση, καθώς πρέπει να γίνει συστηματική προσπάθεια από όλους μας για την αντιστοίχιση του υφιστάμενου οργανωτικού λειτουργικού πεδίου με την πραγματική πολιτική εμβέλεια του εγχειρήματος της σύγχρονης αριστερής – προοδευτικής συμμαχίας. Είναι το άνοιγμα που κάνει η μεγάλη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, στην κεντροαριστερά αλλά και σε όποιον θεωρεί τον εαυτό του ότι διαθέτει προοδευτικό πρόσημο καλείτε πλέον να γίνει οπαδός της μεγάλης οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. 

 

Σε αυτήν την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ άλλωστε κατατάσω  κι εγώ τον εαυτό μου και την αυριανή μου πολιτική πορεία και θεώρηση των πολιτικών πεπραγμένων.

 

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες μου, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε  δύναμη και το ηθικό χρέος να συνεχίσω δυναμικά και στο μέλλον .

 

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου, στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας που εκλέχθηκαν Βουλευτές ,όπως ο πολιτικός πολιτισμός και το δέον γενέσθαι επιτάσσει, ευχόμενη σε όλους μία παραγωγική και ευδόκιμη θητεία προς το συμφέρον των πολιτών της περιοχής μας.

 

Όλοι εμείς βέβαια ως μια ισχυρή αντιπολίτευση θα είμαστε εδώ για να διακρίνουμε το κάθε τι που μπορεί να αντιταχθεί στο δίκαιο και το ηθικό.

 

Τέλος θέλω να συγχαρώ την εκλεγμένη βουλευτή ,από την παράταξη μας Τάνια Ελευθεριάδου και να της ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μας και να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους  μου σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, για τον τίμιο και ειλικρινή αγώνα που δώσαμε και για το όμορφο ταξίδι που κάναμε παρέα .

 

Καλή συνέχεια σε όλους μας γιατί έχουμε δύσκολο κι ανηφορικό δρόμο όλοι εμείς του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ …

 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ