ΥΜΑΘ

Ενημέρωση για το αν θα υλοποιηθεί η επένδυση-χρηματοδότηση των λουτρών Ελευθερών Καβάλας ζητά από τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων.

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των τακτικών επισκέψεων σε Περιφερειακές Ενότητες της Βόρειας Ελλάδας, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), 

Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης  για την «Επιχορήγηση Δράσεων Προώθησης Στοιχείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς - Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων στη Μακεδονία και Θράκη» με διακριτικό τίτλο «Παράγω» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 17.00, στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου.

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash Radio 99,4 και στο δημοσιογράφο Θ. Παπαδόπουλο έδωσε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης)

Το χρηματικό ποσό των 13,499 εκατομμυρίων ευρώ θα μοιραστεί τις επόμενες ημέρες σε επιχειρήσεις της Μακεδονίας και της Θράκης, οι οποίες υπάγονται στον Επενδυτικό Νόμο 3908/2011 (Ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Περιφερειακή Συνοχή)

Το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντων των μητροπολιτών Φιλίππων και Δράμας για τις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Θρακιωτών έδωσε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης…

Θέματα που αφορούν στις οικονομικές σχέσεις Ελλάδας και Σερβίας τέθηκαν στην ατζέντα της συζήτησης που είχε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης με τον πρόξενο της Σερβίας...

Οι Αλβανοί που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στη συνάντηση που είχε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης με την γενική πρόξενο της Αλβανίας στην Ελλάδα...

Με διπλωματική αντιπροσωπεία από τη Βουλγαρία είχε συνάντηση η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Θέματα σχετικά και με τον τουρισμό τέθηκαν προς συζήτηση...

Με εκπροσώπους της Σερβίας συναντήθηκε στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης η υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά ενώ σειρά παίρνουν, τη Δευτέρα, οι πρόξενοι της Αλβανίας και της Βουλγαρίας.

Με τον αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Βαγγέλη Αποστόλου συναντήθηκε χθες η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, για το θέμα των πλημμυρών σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Με τον πρέσβη της Ελλάδας στα Σκόπια συναντήθηκε το πρωί η υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και ακολούθησαν συναντήσεις με τους προξένους της Ρωσίας, των ΗΠΑ, της Κύπρου και της Γερμανίας.

Με τον Γάλλο υφυπουργό Άμυνας, Παλαιών Πολεμιστών και Ιστορικής Μνήμης Jean-Marc Todeschini, τον Γάλλο πρέσβη Jean Loup Kuhn-Delforge και τον γενικό πρόξενο της Γαλλίας Christophe Le Rigoleur, συναντήθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. 

Στην 6η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης των Οικονομικών Πανεπιστημίων της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης και Παρευξείνιας Ζώνης, που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδρίων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, έδωσε το παρών η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της Βουλγαρίας που έγινε το βράδυ της Τρί

H υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συμμετείχε χθες στο 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας που έγινε στο Grand Hotel της Θεσσαλονίκης.

Η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά υποδέχτηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο, τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

"Η δική μου πολιτική πορεία ξεκίνησε και θα συνεχιστεί αποκλειστικά στην εκλογική περιφέρεια των Σερρών, όπου οι πολίτες με ανέδειξαν πρώτη σε σταυρούς και με εμπιστεύονται χρόνια τώρα".