Βρασίδας Νέας Περάμου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη (23/11) στα γραφεία της ΕΠΣΚ, τον παράγοντα του Μακεδονικού Αμισιανών κ. Καρυπίδη και τον παράγοντα του Βρασίδα Νέας Περάμου κ. Δήμου, για όσα γράφτηκαν στα φύλλα αγώνα, μετά τις αναμετρήσεις των ομάδων τους.

Μία αναμέτρηση για την Α’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας, διεξήχθη την Κυριακή (29/10).

Το ετήσιο τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών του Βρασίδα Νέας Περάμου από φέτος θα ονομάζεται “Ιορδάνης Αδαμάκης”, με την ομάδα να θέλει να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο το ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή στο δυστύχημα των Τεμπών.

Στην αναμέτρηση Αετός Οφρυνίου - Βρασίδας Νέας Περάμου για την Α’ ΕΠΣ Καβάλας, ο Σάκης Μήτρακας του Οφρυνίου έκανε μία επική ανακοίνωση με το μικρόφωνο για ένα αμάξι που εμπόδιζε στο γήπεδο λέγοντας χαρακτηριστικά για την πινακίδα του αυτοκινήτου “το Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, Α όπως Αναστάσιος Κανάκης, εμποδίζει”.

Αχινό ούτε για... δείγμα δεν άφησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 29 ετών στην περιοχή Βρασίδας Νέας Περάμου Καβάλας.

Η ομάδα του Βρασίδα Νέας Περάμου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Αντωνίου.

Ενημερώθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 29.8, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, για προσάραξη του Α/Ψ σκάφους “AIOLOS” σημαίας Γερμανίας σε αμμώδη αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το κάστρο Βρασίδα, με έναν αλλοδαπό επιβαίνοντα. 

Στη μνήμη του Γιώργου Κωνσταντάρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόσφατα σε τροχαίο θα είναι αφιερωμένη το φετινό 2ο Beach Summer Cu

Ο Βουλευτής  Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης,  στα πλαίσια της συνάντησής του με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη έθεσε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και το χώρο του Αθλητισμού γενικότερα.