βόρεια Ελλάδα

Ταξιδεύουμε στα βόρεια της χώρας και κοιτάμε από ψηλά τις κρυστάλλινες παραλίες, τους υδροβιότοπους, τις λίμνες και τα ηλιοτρόπια, μέσα από τα πλάνα του Greek Sky Art.

Η Βόρεια Ελλάδα τοποθετείται στη λίστα των δέκα πιο “αδικημένων” τουριστικά προορισμών, σύμφωνα με τα ευρήματα ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ κορυφαίων στελεχών της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Ο Μάιος του 2022 ήταν ο 3ος πιο θερμός Μάιος για τη Βόρεια Ελλάδα από το 2010, ο 4ος πιο θερμός για τη Δυτική Ελλάδα, ο 5ος πιο θερμός στην Πελοπόννησο και στα νησιά του Αιγαίου (εκτός Κρήτης), ο 7ος πιο θερμός σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα και ο 8ος πιο θερμός στην Κρήτη.

Για ένα βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Ιταλία, που αναμένεται να κινηθεί γρήγορα ανατολικότερα, να περάσει πάνω από την Αδριατική και το Ιόνιο και την ΤρίτηΤετάρτη

Τον τρόπο που δρουν Βούλγαροι απατεώνες και διαθέτουν στην ελληνική αγορά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό χωρίς να έχει γίνει εμβολιασμός αποκάλυψε η «Εκπομπή από τις Έξι». 

Με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, εξετάζεται το ενδεχόμενο για ματαίωση των παρελάσεων

 

Στατιστικά δεδομένα από την Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας - Θράκης) που καταδεικνύουν πόσο περισσότερο πλήττονται από τον ιό οι αν

Οι Γερμανοί και οι Ρουμάνοι ήταν αυτοί που φέτος το καλοκαίρι έδωσαν ένα μεγάλο «φιλί ζωής», στον τουρισμό της

Οι ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους που την τελευταία εβδομάδα από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου ήταν ανεμβολίαστοι σύμφωνα με στο

Επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί από το Σάββατο, με την κάθοδο των ψυχρών αέριων μαζών στην χώρα, που θα προκαλέσουν την κακοκαιρία «Μήδεια», όπως ονομάσθηκε από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ήπιος θα είναι οκαιρόςμέχρι την ημέρα τωνΧριστουγέννων, ωστόσο η 25η Δεκεμβρίου φαίνεται πως θα είναι κομβική για την αλλαγή του.