βενζίνη

Την... ανηφόρα έχουν πάρει οι τιμές στα πρατήρια καυσίμων. Την ίδια στιγμή κλιμακώνεται το κύμα φυγής των πολιτών για τις φετινές διακοπές τους.

Έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή της η άτυχη 55χρονη γυναίκα στην Κομοτηνή, την οποία περιέλουσε ο άντρας της με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Αυξάνεται η επιδότηση στη βενζίνη στα 80 ευρώ από 45 για τα αυτοκίνητα και στα 60 ευρώ από τα 35 για τα δίκυκλα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

«Η οδήγηση με σταθερή ταχύτητα, εκτός ότι μας προσφέρει ασφάλεια, επιτυγχάνει και μια πολύ μικρή κατανάλωση βενζίνης», σημείωσε ο κ. Ιαβέρης. 

Στο 1, 718 ευρώ το λίτρο πωλείται η βενζίνη στην Κύπρο όταν στην χώρα μας οδεύει προς τα 2,5 ευρώ. Όπως γράφει ο δημοσιογράφος Στέλιος Βραδέλης "Αν και το πετρέλαιο είναι το ίδιο στην Ελλάδα το πληρώνουμε για σαμπάνια γιατί χρησιμοποιούμε τα λεφτά από τους εξτρά φόρους στο πλούσιο κοινωνικό μας κράτος".

Την ευκαιρία που τους δίνεται να μένουν κοντά στην Τουρκία εκμεταλλεύονται οι ακρίτες του Έβρου. Πάνω από 1.000 αυτοκίνητα περνούν καθημερινά τα σύνορα στις Καστανιές για να φουλάρουν φθηνά καύσιμα

Η μέση τιμή στην βενζίνη στην Καβάλα, όπως και πανελλαδικά είναι στα 2,20 ευρώ λέει στον KavalaNews 102.8 o πρόεδρος των βενζινοπωλών Καβάλας, Φώτης Πούλος.

Τελικά η κάρτα καυσίμων θα δοθεί μετά το Πάσχα στους δικαιούχους, καθώς η σχετική πλατφόρμα μέσω του gov.gr, όπου οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν την αίτηση του

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται τις τελευταίες μέρες στον ελληνοβουλγαρικό συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας Κομοτηνής, από αυτοκίνητα που καταφεύγουν στη Βουλ

Επιδότηση καυσίμων 40 ευρώ έως 50 για τρεις μήνες στους κατόχους ΙΧ με οικογενειακό εισόδημα μέχρι 30.00

Την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, θα ανακοινωθούν από τους συναρμόδιους υπουργούς οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις ενάντια στην ακρίβεια.

Είδος προς εξαφάνιση είναι πλέον στα πρατήρια καυσίμων η βενζίνη με τιμή κάτω από δύο ευρώ με αποτέλεσμα οι χρήστες στο Twitter και όχι μόνο να κάνουν το hashtag #βενζίνη από τα πρώτα trends στα so

Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο πωλείται από το Σάββατο η βενζίνη στο νομό Καβάλας λέει στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Καβάλας Φώτης Πούλος. 

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάνε οι τιμές των υγρών καυσίμων στο νομό Καβάλας όμως συμβαίνει το εξής παράδοξο: 

 

Με μπιτονάκια των 10 - 20 λίτρων εφοδιάζονται με πετρέλαιο θέρμανσης αρκετοί καταναλωτές της Καβάλας συνεπεία των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθήκων που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά. 

Με … σπασμένα φρένα τρέχει η τιμή η βενζίνης στην Ελλάδα, η οποία πλέον καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί για το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στις 6 το απόγευμα το Σωματείο Βενζινοπωλών Καβάλας.

Την προσπάθειά τους να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα με φθηνή βενζίνη που αγόρασαν από τη Βουλγαρία «πλήρωσαν» με τη σύλληψή τους 4 Βούλγαροι…