Τσανάκα

Στις 9 Νοεμβρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την υποχώρηση τμήματος του καταστρώματος της γέφυρας που βρίσκεται μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο, επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. 

Η Δήμητρα Τσανάκα και ο Θόδωρος Μουριάδης είναι οι δυο υποψήφιοι που περνούν στον 2ογύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τη διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας.

Η αναζήτηση χώρων για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης με τη δήμαρχο Καβάλας

Δημοσιεύτηκε στο φύλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση για την αποδέσμευση τμήματος της χερσαίας ζώνης της Καβάλας από τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας στον Δήμο Καβάλας.

 

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε τη  Μ. Τρίτη 3 Απριλίου 2018, με τη Δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, η οποία συνοδευόταν από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας, «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασία Ιωσηφίδου. 

Ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων Ν. Καβάλας και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή καρδιολογίας και Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτριου Κρεμαστινού με τίτλο: «Τώρα νικάμε τις καρδιοπάθειες»

Στην Καβάλα βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου. Η πρώτη στάση της υφυπουργού ήταν στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας όπου την περίμενε η δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα και ο βουλευτής Καβάλας, Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα της ανακύκλωσης στο Δήμο Καβάλας. Άστοχη και άκαιρη η δήλωση του επικεφαλής της παράταξης  «Ο τόπος της ζωής μας» απαντάει η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα στον δημοτικό σύμβουλο Μάκη Παπαδόπουλο για τη δήλωσή του "Στην ανακύκλωση η Καβάλα παραμένει «ουραγός»"