Θεολόγος

Ο Βασίλης Τσιλογεώργης από τον Θεολόγο θα είναι ο πρώτος Θάσιος που θα εμβολιστεί στο Κέντρο Υγείας Πρίνου το πρωί της Πέμπτης (28/1). Συνολικά την πρώτη μέρα θα εμβολιαστούν 48 άτομα. 

 

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα (11/1) στον γενικό πληθυσμό του Θεολόγου και στους εκπαιδευτικούς που έκαναν το τεστ στον Λιμένα Θάσου . 

 

Στο νοτιανατολικό τμήμα της Θάσου βρίσκεται ένα από τα ωραιότερα ορεινά χωριά, ο Θεολόγος. Το γραφικό χωριό με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, τις ξακουστές εκκλησίες και τα στενά δρομάκια έχει καταφέρει να κερδίσει τους επισκέπτες του νησιού.

 

Έντονη βροχόπτωση πλήττει σήμερα (7/12) το νησί της Θάσου. Ισχυρή ποσότητα βροχής έπεσε στον Θεολόγο όπου "φουσκωσε" χειμάρρους. Ωστόσο το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο έκει.

 

Εθελοντική δράση με στόχο την αναβάθμιση και τον καθαρισμό της περιοχής από το γεφύρι, το ιστορικό καλντερίμι, τους καταρράκτες της Κεφαλόγουρνας έως τον Άγιο Γιάννη στο Θεολόγο πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής 4 Οκτωβρίου τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Χατζηγιώργης

Ένα μέρος για το οποίο οι Θάσιοι μπορούν να υπερηφανεύονται που βρίσκεται επάνω στο νησί είναι η Κεφαλογούρνα στον Θεολόγο. Ένα μοναδικό φυσικό τοπίο που βρίσκεται στις παρυφές του οικισμού στην βορειανατολική πλευρά του.

Ζευγάρι συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου στο Θεολόγο της Θάσου μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή. Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από καταγγελία της κόρης της γυναίκας ότι στο παρελθόν

Από την ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ανακοινώνεται ότι: