ΘΑΣ.Ο.Σ.

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος στις 26 Μαΐου βρέθηκε στο “Δρόμο του Νερού” στην Παλιά Καβάλα. 

Μία διαδρομή 12 χιλιομέτρων μέσα στην φύση, περπάτησαν τα μέλη του Θάσιου Ορειβατικού Συλλόγου, την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Κάστρο Λιμεναρίων. 

Την Κυριακή 28 Απριλίου o Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος βρέθηκε στο Παρανέστι της Δράμας, έχοντας δράση στον ορεινό όγκο της Ροδόπης.

Τον επίτιμο πρόεδρο του, Λευτέρη Βουλγαράκη, τίμησε ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, για τα 28 χρόνια προσφοράς του στον σύλλογο.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος έκανε την νέα του εξόρμηση στην περιοχή της Νικήσιανης Καβάλας.

Την Κυριακή (04/02) ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος έκοψε τη βασιλόπιτα του.

Στους πρόποδες του Υψάριου ήταν η τελευταία εξόρμιση του Θάσιου Ορειβατικού Συλλόγου για το 2023.

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, είχαν μία δράση την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, καθώς ανέβηκαν στο Στρατονικό Όρος, στη Χαλκιδική.

Εξόρμηση στην Παναγία πραγματοποίησε ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Την Κυριακή (09/04) ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος πραγματοποίησε ανάβαση στο ορεινό συγκρότημα του Υψαρίου, την κορυφή Πρ. Ηλίας, η οποία είναι ορατή και από τον Λιμένα.

Ανάβαση από το Μονοπάτι της Πρώτης Σερρών προς τις κορφές του Παγγαίου πραγματοποίησε ο Θασιακός Ορειβατικός σύλλογος, ακολουθώντας τον ΕΟΣ Καβάλας, επιθυμώντας να αποκτήσουν τα μέλη του εμπειρία υψηλού βουνού.

Με μία «απαιτητική αλλά όμορφη ανάβαση» ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο ΘάσιοςΟρειβατικός Σύλλογος, τα μέλη του οποίου ανέβηκαν στο Υψάριο για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Ανακοινώθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Θάσιου Ορειβατικού Συλλόγου για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Την πρώτη χειμερινή ανάβαση πραγματοποίησε ο ΘΑΣ.Ο.Σ. στο χιονισμένο Φαλακρό, το ψηλότερο βουνό της Α. Μακεδονίας και της Θράκης που δεσπόζει πάνω από την Δράμα με υψόμετρο 2.232 μέτρων.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 13 μέλη και φίλοι του ορειβατικού συλλόγου ΘΑΣ.Ο.Σ πραγματοποίησαν μία όμορφη και ενδιαφέρουσα διαδρομή που συνδέει δύο παραδοσιακούς