Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος

Την Κυριακή 28 Απριλίου o Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος βρέθηκε στο Παρανέστι της Δράμας, έχοντας δράση στον ορεινό όγκο της Ροδόπης.

Αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες τα μέλη του Θάσιου Ορειβατικού Συλλόγου την περασμένη Κυριακή 21/4 και πραγματοποίησαν κανονικά τη δράση που είχαν προγραμματίσει.

Τον επίτιμο πρόεδρο του, Λευτέρη Βουλγαράκη, τίμησε ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, για τα 28 χρόνια προσφοράς του στον σύλλογο.

Την Κυριακή (04/02) ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος έκοψε τη βασιλόπιτα του.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, πραγματοποίησε τη πρώτη του εξόρμηση για το νέο έτος.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου πραγματοποίησε ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, ενώ ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα για της δραστηριότητες Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος είχε μία δράση την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, καθώς πραγματοποίησε μία πολύωρη διάσχιση από τα Καλύβια Λιμεναρίων στον παραδοσιακό ορεινό οικισμό του Κάστρου. 

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, είχαν μία δράση την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, καθώς ανέβηκαν στο Στρατονικό Όρος, στη Χαλκιδική.

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους Μάρκο Δέμπα, Γιώργο Φραγκιόγλου και Αναστάσιο Μπίλια, για ορειβατικό εξοπλισμό που παρέδωσαν στον σύλλογο. 

Την Κυριακή (09/04) ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος πραγματοποίησε ανάβαση στο ορεινό συγκρότημα του Υψαρίου, την κορυφή Πρ. Ηλίας, η οποία είναι ορατή και από τον Λιμένα.

Την Κυριακή (05/03) ο Θάσιος Ορειβατικός σύλλογος είχε μία ακόμη εκπαιδευτική εξόρμηση, αυτή τη φορά στα ορεινά του χωριού της Παναγίας.

Ανάβαση από το Μονοπάτι της Πρώτης Σερρών προς τις κορφές του Παγγαίου πραγματοποίησε ο Θασιακός Ορειβατικός σύλλογος, ακολουθώντας τον ΕΟΣ Καβάλας, επιθυμώντας να αποκτήσουν τα μέλη του εμπειρία υψηλού βουνού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 12/11, με βροχερό καιρό αλλά και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, 12 μέλη του ΘΑΣ.Ο.Σ ξεκίνησαν μια περιπετειώδη ανάβαση από το χωριό της Ποταμιάς

Μια υπέροχη ανάβαση στον Θεολογίτικο προφήτη Ηλία απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του ΘΑΣΙΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στο ξεκίνημα των ορειβατικών εξορμήσεων

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος κάνει γνωστό στους φίλους και τα μέλη του ότι ξεκινά από τον μήνα Οκτώβριο τις ορειβατικές του δραστηριότητες και προτρέπει όλους να "πάρουν τα βουνά".

Ένα όμορφο ορεινό περπάτημα εί

Την Κυριακή 8/5 ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος

Την Κυριακή 10/4 ο ΘΑΣ.Ο.Σ πραγματοποίησε ανάβαση από το χωρίο Μεσορόπη, που βρίσκεται στα 352 μέτρα, μέχρι το Σπήλαιο Βοσκόβρυση 1213 μέτρα υψόμετρο (αλλιώς Τσοπάν Σουί). 

Με καθαρό ουρανό που αστραπές δεν φοβάται, ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος πραγματοποίησε την Κυριακή 6 Φλεβάρη ανάβαση στους πρόποδες του Υψάριου μ

Μία ακόμα όμορφη Κυριακή ξημέρωσε, όπου, με σύμμαχο τον καιρό, ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος πραγματοποίησε την δεύτερη για το 2022 εξόρμηση εις τ

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν τα μέλη του Θάσιου Ορειβατικού Συλλόγου όταν στην πρόσφατη επίσκεψή τους στο καταφύγιο που διατηρεί ο σύλλογος στο Υψάριο, διαπίστωσαν πως τα φωτοβολταϊκά πάνελ που αγόρασαν και τοποθέτησαν τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν κλαπεί