Δήμος Παγγαίου

Ο Δήμος Παγγαίου με ανακοίνωση του, ενημέρωσε πως θα παραμείνει ως περιφερειακή έδρα Πρωτοδικείου το Ειρηνοδικείο Παγγαίου.

Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Γεωργιανής, προχώρησαν στη συλλογή τροφίμων για τους άπορους εξυπηρετούμενους του Βοήθεια στο Σπίτι της ΔΕ Παγγαίου. 

Την Παρασκευή 12 Απριλίου ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη.

H δημοτική σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, αναφέρει σε ανακοίνωση πως μετά από αυτοψία που έκανε η ίδια, διαπίστωσε ότι στο ρέμα της Νικήσιανης, μεταξύ των οικισμών Γεωργιανής και Νικήσιανης, συνεχίζουν να χύνονται λύματα από αποχετεύσεις, που δεν έχουν συνδεθεί με τον Βιολογικό του Παλαιοχωρίου, όπως διατείνεται η διοίκηση της ΔΕΥΑΑΠ, ότι λειτουργεί από το 2015.

Την Κυριακή (14/04), έγινε η μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική Πανελλαδική Εκστρατεία με τίτλο: «Let’s Do Ιt Greece 2024”.

Το πρόγραμμα τελετής υποδοχής Ολυμπιακής Φλόγας των ΧΧΧΙΙΙ Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024» στην Ελευθερούπολη ανακοίνωσε ο Δήμος Παγγαίου.

Σχεδόν έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες, είναι ο ξενώνας «Νύσα» στη Μουσθένη του Δήμου Παγγαίου.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, καλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και συνεργαζόμενων σχηματισμών κομμάτων που θα συμμετέχουν την 9η Ιουνίου 2024 στις εκλογές για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να παρευρεθούν σε σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, του Δήμου Παγγαίου.

Την Τετάρτη (03/04), η κοινωνική λειτουργός, Δήμητρα Αβραμίδου, μίλησε στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, για το σχολικό εκφοβισμό.

Απάντηση στον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, για τις οικοδομικές άδειες του δήμου που τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις στη χώρα σε αυτόν τον τομέα, δίνει με ανακοίνωση της, η δημοτική σύμβουλος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Παγγαίου προχώρησε στην εγκατάσταση ειδικών κάδων ανακύκλωσης σε περιοχές του Δήμου, αλλά και στην αντικατάσταση των φθαρμένων κάδων.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Υγείας (7 Απριλίου), θα γίνουν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στην κεντρική πλατεία της Ελευθερούπολης, την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 10:00 το πρωί.

δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στην Κέντρικη Πλατεία Ελευθερούπολης λόγω της Παγκόσμιας ημέρας Υγείας 7 Απριλίου.

Φιλοξενία Φοιτητών της Αρχιτεκτονικής ΑΠΘ για την εκπόνηση εργασιών του ιστορικού τόπου Ελευθερούπ.ολης

Ένταση υπήρξε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου, την Πέμπτη (28/03).

Πλήθος κόσμου και αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι βρέθηκαν στην παρέλαση που έγινε στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου τη Δευτέρα, για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος, η γιορτή του αθλητισμού, αφιερωμένη στον Φρίξο Παπαχρηστίδη.

Μαρία Βαρύτητα: Ρωτάμε τον δήμαρχο Παγγαίου για τα 2.000 αδέσποτα σκυλιά, τις παράνομες χωματερές και την Αντιπλημμυρική Προστασία και δεν παίρνουμε απαντήσεις…

Ο Δήμος Παγγαίου συμμετείχε μαζί με τον Δήμο Καβάλας και τον Δήμο Νέστου, σε τουριστικές εκθέσεις στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία, και σε ανακοίνωση του αναφέρει πως το πρόσημο της συμμετοχής αυτής ήταν θετικό.

Οι τέσσερις λαμπαδηδρόμοι που θα έχουν την τιμή να μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα εντός των ορίων του Δήμου Παγγαίου είναι:

Ο Δήμος Παγγαίου σε ανακοίνωση του ανέφερε πως καταργεί την προβολή των εκδηλώσεων μέσω μπάνερ, αεροπανό, αφισών και flyers. 

Ο Δήμος Παγγαίου, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΚ και με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνουν τον 7ο αγώνα δρόμου, σε δημόσια οδό στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της περιοχής, Φρίξου Παπαχρηστίδη.

Από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου, οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου, θα συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση τουρισμού “Holiday & Spa” στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Οι πρώτες ηλιόλουστες μέρες του Μαρτίου, καθώς η Άνοιξη ξεμυτίζει δειλά πίσω από τις γρίλιες του Χειμώνα, είναι ιδανική ευκαιρία για μια εξόρμηση στα χωριά που βρίσκονται στους πρόποδες ενός μυθικού βουνού, του Παγγαίου.

Η κ. Βαρύτη παροτρύνει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παγγαίου, να προστατεύσει τους δημότες και την πανίδα της περιοχής πιέζοντας τις αρχές να πάρουν μέτρα απαγόρευσης του κυνηγιού.

Σελίδες