Ταμείο Ανάκαμψης

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης επιχειρηματικών πάρκων, η υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, υπέγραψε την ένταξη 20 δομών σε πανελλαδικό επίπεδο (υφιστάμενων και νέων), στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης. Ανάμεσα τους και το Βιομηχανικό Πάρκο της Καβάλας.

Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας εντάχθηκε το έργο που αφορά στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας του Δήμου Θάσου.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος ενέκρινε την χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης για το έργο της επέκτασης εκσυγχρονισμού της Εγκατάστασης επεξεργασίας Λυμάτων, της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 7.400.000 ευρώ.

Η επέκταση - ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του νοσοκομείου μας εντάσσονται στο Ταμείο Ανάκαμψης!       

Με ενέργειες του Γ.Πασχαλίδη επανεντάχθηκε η αναβάθμιση, επέκταση και εκσυγχρονισμός του βιολογικού Δ.Ε. Φιλίππων στο πρόγραμμα για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας συνολικού προϋπολογισμού 7.400.000,00 €

Σε παραπλανητικούς πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης αναφέρεται σε σχόλιο της η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευ

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τους κοινωνικούς φορείς και θεσμούς, παρουσίασε μια εναλλακτική στρατηγική για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, σε εκδήλωση τη, Δευτέρα 17 Μαΐου, στις 6 μ.μ.. Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Η άγρια καταστολή και, βεβαίως, δεν ξέρουμε που οδηγεί», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «kavalaNews 102,8» και τον δημοσιογράφο Τάσο Αποστολίδη για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαρτίου.