Συρία

Με νέα ανακοίνωση της η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει πως η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας θα συνεχιστεί έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα σωματεία και φορείς της Καβάλας, έκαναν την δική τους συγκέντρωση τροφίμων για τους πληγέντες από το σεισμό σε Τουρκία και Συρία. Την Παρασκευή (17/02) τα είδη φορτώθηκαν στο φορτηγό και έφυγαν για τον προορισμό τους.

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών και των επιχειρήσεων στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Καβάλας για τους σεισμόπληκτους σε Συρία και Τουρκία.

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και αποστολή τους στις πληγείσες περιοχές από το σεισμό στα γραφεία του Επιμελητηρίου, έως την Παρασκευή (17/02).

Η εικόνα του νεογέννητου που ανασύρθηκε από τα ερείπια γκρεμισμένου κτιρίου στη βορειοδυτική Συρία, θα μείνει για πάντα στη συλλογικ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συλλέγει ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας.

Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει πως η ΚΕΔΕ που συνεργάζεται με τους Δήμους της χώρας, ανέφε

Όλους τους πολίτες καλεί το ΚΚΕ ΑΜΘ να δείξουν αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας μετά τον σεισμό.

Βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να δίνει την εντολή έναρξης της επίθεσης κατά των Κούρδων που διαβιούν στο Κομπάνι της Συρίας, δόθηκε στη δημοσιότητα από την τουρκική προεδρία.

 

γράφει ο

Τάσος Αποστολίδης

 

 

Ποστάρετε φωτογραφίες νεκρών παιδιών στο facebook και αλλού. Μπράβο σας!