Σύλλογος Περιγιαλίου

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, πραγματοποιεί και φέτος ο Σύλλογος Περιγιαλίου Καβάλας.

Επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δήμο Καβάλας, τη ΔΙΑΜΑΘ ΑΕ και την αντιπεριφέρεια Καβάλας, την οποία κοινοποιούν στην αστυνομία και την Εισαγγελία Καβάλας απέστειλε ο πολιτιστικός σύλλογος Περιγιαλίου σχετικά με τη λειτουργία του ΧΥΤΑ.

Στον Δήμο Καβάλας πιστεύουμε πως η αλήθεια είναι βασική και πρωταρχική υποχρέωση όλων μας. Για την αποκατάστασή της λοιπόν, διευκρινίζουμε, για μια ακόμη φορά τα πιο κάτω, σχετικά με το ζήτημα αυτό:

Καλούμε, λοιπόν, ΟΛΕΣτις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συνδράμουν στην προσπάθεια μας και να συνεργαστούν, όπως έχουν κάνει ήδη για το θέμα του ΤΑP, ώστε να μην γίνουν άλλα λάθη με το Περιγιάλι. 

Οι ελπίδες μας πως η κύρωση της Πράξης Εφαρμογής και η ένταξη της περιοχής μας στο Σχέδιο Πόλης, θα οδηγήσει σε έργα ανάπλασης, που θα αλλάξουν την εικόνα της, ενώ θα μας επιτρέψουν να έχουμε ένα σχετικά ανεκτό βιοτικό επίπεδο, έχουν πλέον εξανεμιστεί.