σύλλογος Φίλος

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Αδελφοποίησης Νυρεμβέργης - Καβάλας "ΦΙΛΟΣ", για τη δωρεά 37 υπολογιστών, 27 οθονών TFT, 27 φορητών υπολογιστών και 2 tablets. Θα διατεθούν για να καλύψουν ανάγκες σχολείων, ιδρυμάτων και οργανισμών.

Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει η Δημωφέλεια για τη χορηγία του συλλόγου «Φίλος» στο φετινό φεστιβάλ Cosmopolis.

Φορητούς υπολογιστές και οθόνες δώρισε ο Σύλλογος για την αδελφοποίηση Καβάλας και Νυρεμβέργης «Φίλος».

Την Τρίτη (07/02) άνοιξε η έκθεση φωτογραφίας "Το πολύχρωμο πρόσωπο της Καβάλας“ από το γραφείο διεθνών σχέσεων του δήμου Νυρεμβέργης σε συνεργασία με τον σύλλογο αδελφοποίησης Καβάλας Νυρεμβέργης “ΦΙΛΟΣ”. Στην έκθεση βλέπουμε φωτογραφίες από την παλιά πόλη της Καβάλας, αλλά και τον ποταμό Νέστο και τη Θάσο.

Ο Σύλλογος για την αδελφοποίηση Καβάλας και Νυρεμβέργης “Φίλος”, εξέδωσε ανακοίνωση για την μεγάλη επισκεψιμότητα που είχε η Χριστουγεννιάτικη Αγορά της Νυρεμβέργης, ευχαριστώντας τους χορηγούς από την Καβάλα που στήριξαν την προσπάθεια του.

Δώρα μεγάλης αξίας όπως φορητούς υπολογιστές έκανε ο Σύλλογος για την αδελφοποίηση Καβάλας και Νυρεμβέργης “Φίλος”.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας στην συνεδρίαση στις 27.01.2022, συζήτησε το αίτημα του συλλόγου «ΦΙΛΟΣ» για την αναγόρευση του τέως δημάρχου Νυρεμβέργης Dr.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στο Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ τον Πρόεδρο του Ελληνο-Γερμανικού Συνδέσμου "Φίλος" κ. Σωτήριο Ξώγνο, που μας παρέδωσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (lap top) πολύ χρήσιμο για τις λειτουργικές μας ανάγκες.

Εκπαιδευτική εκδρομή από τις 20 έως και 23 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποίησε το Μουσικό Γυμνάσιο Καβάλας στην Νυρεμβέργη, προσκεκλημένο του Ελληνικού Σχολείου Νυρεμβέργης.

Την Καβάλα παρουσιάζει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στην πόλη της Νυρεμβέργης ο Σύλλογος ΦΙΛΟΣ “Σύλλογος αδελφοποίησης Νυρεμβέργης / Καβάλας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ανοιχτή ημέρα» 2019

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ΦΙΛΟΣ, από το 2011 έχουν δωρηθεί περί τις 350 συσκευές ΗΥ και Laptop στον Δήμο Καβάλας και περίπου 40 στον Δήμο Θάσου. Οι συσκευές θα μεταφερθούν στην Καβάλα το συντομότερο δυνατόν.

Ο σύλλογος ελληνογερμανικής φιλίας «Φίλος», δώρισε στο Δήμο Καβάλας 58 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που θα διατεθούν στα σχολεία και 80 βιβλία για τη δημοτική βιβλιοθήκη...