Στέλιος Πέτσας

Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς το σχολείο  που εμφανίστηκε μετά τον καθορισμό της ελάχιστης χιλιομετρικής απόστασης και τη δωρεάν μεταφορά, σύμφωνα με τον Γιάννη Πασχαλίδη.

"Παράθυρο" για νέα μέτρα σε ανεμβολίαστους άφησε το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας

Δύο σημαντικά θέματα που αφορούν σε υποδομές του τουρισμού και του αθλητισμού στις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Ροδόπης δρομ

Τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες θα αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους, ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος

Έκκληση στην τοπική αυτοδιοίκηση για να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού απευθύνει με επιστολή του προς τους δημάρχους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικώ

Στην Καβάλα βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη

Την Ανατολική Μακεδονία θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στο πλαίσιο περιοδείας του στην ΑΜ-Θ. Ο κ. Πέτσας νωρίς το μεσημέρι θα επισκεφθεί τις Σάπες και την Ξάνθη, στις 3:30 θα βρίσκεται στη Δράμα, και δύο ώρες αργότερα στην Καβάλα.

«Κοντά στο Πάσχα θα ληφθούν οι αποφάσεις» ανέφερε ο υπουργός στο Mega, διευκρινίζοντας πως στις 14 Μαΐου θα ανοίξουν οι τουριστικές δραστηριότητες. «Επομένως τόσο οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις όπως και άλλοι περιορισμοί πρέπει να εξεταστούν και υπό αυτό το πρίσμα» σημείωσε.

Η συνάντηση των δυο ανδρών διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, με βασικό αντικείμενο τα έργα που θα υποβάλλει ο Δήμος Καβάλας στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", ενώ έγινε εκτενής αναφορά και σε διάφορα ζητήματα που αφορούν τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ξανακλείνουν καταστήματα που έχουν ανοίξει, όπως κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου, αλλά και η παράδοση προϊόντων έξω από τα καταστήματα. 

Συνέχιση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί για όλη την περίοδο των εορτών αποφάσισε η κυβέρνηση. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά μπαίνει φραγμός στις μετακινήσεις για ρεβεγιόν σε σπίτια ή σε άλλους χώρους καθώς τα πρόστιμα θα είναι αυστηρά.

Από το πρωί της Τρίτης (15/12) ανοίγουν και τα κέντρα περιποίησης νυχιών όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός επρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

 

Κλειστό θα παραμείνει το λιανεμπόριο όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας. Ως εκ τούτου και λόγω του φόρτου των εταιρειών ταχυμεταφορών, θα επιτραπεί το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων για να παραλαμβάνουν οι πελάτες τα προϊόντα που έχουν προπαραγγείλει μέσω της μεθόδου του click away από την προσεχή Δευτέρα 13/12.

 

Ανοίγουν τα κομμωτήρια. Το πιθανότερο είναι να ανοίξουν Σάββατο ή Κυριακή. Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή έπειτα από επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη. 

 

Η βελτίωση είναι αργή και αυτό έχει καθυστερήσει το άνοιγμα των δραστηριοτήτων και ενδεχομένως να καθυστερήσει κι άλλο» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σύντομα οι ανακοινώσεις για λιανεμπόριο, κομμωτήρια και εκκλησίες

 

Νέα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα καθώς οι δείκτες θετικότητας κορωνοϊού σε πολλές περιοχές παραμένουν υψηλοί, παρότι η Θεσσαλονίκη είναι ήδη σε lockdown εδώ και εβδομάδες, λαμβάνει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

 

Σε συνέντευξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι «τα κάλαντα και όλες αυτές οι διαδικασίες θα πρέπει να μπουν στο πλαίσιο μιας νέας κανονικότητας».

 

Νέα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, κάνοντας λόγο για τρεις εστίες ανησυχίας. 

 

Η πορεία υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, η ανάγκη προσήλωσης στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αυστηροποίησης των μέτρων στο συνοριακό φυλάκ

Αναλυτικές εξηγήσεις για το πώς μοιράστηκαν τα λεφτά στα μίντια κατά τις καμπάνιες «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς» για τον κοροναϊό ζητούν με κοινή επιστολή τους από τον υφυπουργό παρά τον πρωθυπουργό Στέλιο Πέτσα οι Ενώσεις Συντακτών (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΗΕΘΣΤΕ-Ε και ΕΣΠΗΤ)

Το ίδιο μοτίβο ανισοκατανομής, αδικιών και αποκλεισμών που ακολουθήθηκε στα πανελλαδικής εμβέλειας ή κυκλοφορίας ΜΜΕ, αναφορικά με την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» -που στην πορεία έγι

Tις τελευταίες εξελίξεις με το κλείσιμο των συνόρων σχολιάζει ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ Κώστας Κατσιμίγας.

Εξηγήσεις για την απόφαση που έλαβε να κλείσουν για τις διελεύσεις τουριστών συνοριακοί σταθμοί όπως αυτός της Νυμφαίας (νομός Ροδόπης) και της Εξοχής (νομός Δράμα

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ενός τοπικού lockdown σε οποιαδήποτε περιοχή, δομή, σχολείο, γειτονιά κλπ της χώρας διαπιστωθεί μεγάλος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ο οποίος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ»

Στις άσκοπες μετακινήσεις συμπεριέλαβε με έμμεσο πλην σαφή τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας την κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από τις 12 τα μεσάνυχτα έως έξι το πρωί. Συγκεκριμένα, απαντώντας σχετικά με τις μετακινήσεις κατά τις νυχτερινές ώρες

Το άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης που είχε προτείνει χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, επιβεβαίωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών Στέλιος Πέτσας.

“Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων το βράδυ της Ανάστασης ή την Κυριακή του Πάσχα” τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Την απαγόρευση και περιστολή των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, στο πλαίσιο της λήψης έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σελίδες