ΣτΕ

Αποφασισμένοι είναι αρκετοί δήμοι να εξαντλήσουν όσα τα μέσα που διαθέτουν για να αποτρέψουν τις βαρύτατες συνέπειες που έχουν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2021 που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Να τηρηθεί η νομιμότητα και όλα τα θέματα να έρχονται προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και να μην λαμβάνονται οι αποφάσεις στις επιτροπές σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ζητά η παράταξη Συμπαράταξη Πολιτών.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και ανέτρεψε την προηγούμενη απόφασή του με την οποία είχε επιδικάσεις αναδρομικά πολλών ετών στους συνταξιούχους

Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη κοινή δήλωση:
 

Παρέμβαση υπερ της προσφυγής του Δήμου Καβάλας στο ΣτΕ, για τα διόδια, ετοιμάζεται να κάνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Μετατίθεται για τις 11 Μάη η εξέταση της προσφυγής του Δήμου Καβάλας στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), με την οποία ζητείται η ακύρωση των Περιβαλλοντικών Όρων του έργου κατασκευής του αγωγού φυ