στάδιο Ελευθερούπολης

Την Κυριακή 16 Ιουλίου θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαίμαχους του Ορφέα Ελευθερούπολης και φίλους του Θοδωρή Ζαγοράκη, με πολλούς ποδοσφαιριστές από την Εθνική Ελλάδος του 2004 να δίνουν το παρών. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης στις 19:00 το απόγευμα.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, μοιράζεται κάποιες φωτογραφίες με τους αφανείς ήρωες των Πανελληνίων αγώνων στίβου Κ16 που διεξήχθησαν στην Ελευθερούπολη.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (17-18/06), το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου για ηλικίες κάτω των 16.

Στην Ελευθερούπολη διεξήχθη την Πέμπτη (06/04) η Β’ φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου. Μεγάλη συμμετοχή και καλές εμφανίσεις είχαν οι αθλητές του ΟΚΑ Καβάλας.

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός έρχεται στην Ελευθερούπολη.

Στις 26 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 6ος αγώνας “Παπαχρηστίδειος δρόμος”, με τους αθλητές να περνούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους μέσα από το Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης.

Εικόνες από τον στολισμό για τα Χριστούγεννα του σταδίου της Ελευθερούπολης.

Πρεμιέρα για τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ- 16 στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου (Κυριακή και Δευτέρα).