Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας

Την αντίθεση του με τη συναυλία που θα γίνει από τη χορωδία της ανώτατης στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ στις 25 Μαρτίου, στη Μεγάλη Λέσχη, τονίζει με ανακοίνωση του, το Σωματείο οικοδόμων Καβάλας.

Τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στα πετρέλαια εκφράζει το Σωματείο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Καβάλας.

Το σωματείο οικοδόμων της Καβάλας κάνει κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου στην πλατεία Ελευθερίας.

Την αλληλεγγύη τους στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού εκφράζουν οι οικοδόμοι όλης της Ελλάδας.

“Η κυβέρνηση της ΝΔ κατέθεσε το νέο αντεργατικό έκτρωμα στις επιτροπές της Βουλής, που καταργεί το πενθήμερο και το 8ώρο, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, το Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας.

Σε σύσκεψη του Σωματείου Οικοδόμων καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι στις κατασκευές, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Καβάλας. 

Την αντίθεσή του σχετικά με το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού εκφράζει το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Καβάλας.  

Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας εκφράζει τα συλλυπητήρια του, για τον εργάτη που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα σε λατομείο του Δήμου Νέστου. 

Το Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας, εξέδωσε ανακοίνωση για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικές δυνάμεις.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας, για το θάνατο του 12χρονου μαθητή στις Σέρρες, τονίζοντας πως υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας με αφορμή τη παραπομπή σε δίκη της Προέδρου της Ομοσπονδίας ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών. 

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας, ζητώντας να αποσυρθεί το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την υγεία.

Το σωματείο μας καλεί σε κινητοποίηση γιατί οι συνεχόμενες και ραγδαίες αυξήσεις στην τιμή της Ενέργειας που μετατρέπουν το ρεύμα, το φυσικό αέριο,

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 15/4 στις 18:00, στην πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας, μέλη του Σωματείου Οικοδόμων

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη για την Τρίτη (9/10) απευθύνουν Σωματεία της Καβάλας για την "υπεράσπιση της υγείας και των εργασιακών μας δικαιωμάτων είναι αποκλειστικά στα δικά μας χέρια", όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. 

Τη Τρίτη 15 Σεπτέμβρη ξεκινάει η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων των δικαιούχων του ειδικού εποχικού βοηθήματος και λήγει στις 30 Νοέμβρη 2020.​ Το ποσό του ειδικού εποχικού βοηθήματος για τους οικοδόμους είναι 752,14 ευρώ

Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας εκφράζει τη συμπαράστασή του, στους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες στο φυτώριο της “Selecta Hellas”, που εδώ και δύο μήνες αγωνίζονται  για την βελτίωση των  όρων  εργασίας τους, με κύριο αίτημα την κατάργηση του καθεστώτος του εργοσήμου και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.