σωματείο εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις) μέλη εργατικών σωματείων της Καβάλας, προχώρησαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

 

Σήμερα 22/10 πραγματοποιήθηκε η τριμερής συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας για την  απόλυση του Προέδρου του Σωματείου Εμπορουπαλλήλων, με το σωματείο να την χαρακτηρίζει παράνομη.

 

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων του νομού Καβάλας παίρνει θέση για τις απολύσεις υπαλλήλων από γνωστή εταιρεία ρούχων, που έγιναν όπως αναφέρει το τελευταίο διάστημα. 

 

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου καλούν οι εμποροϋπάλληλοι της Καβάλας οι οποίοι αντιδρούν στην απόφαση της διοίκησης του Δήμου Καβάλας να προχωρήσει σε αύξηση των δημοτικών τελών.

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας "Η εργοδοσία και τα τσιράκια ξεσάλωσαν. Θέλουν να διώξουν τον Πρόεδρο του Σωματείου μας από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, γιατί τους χαλάμε τα σχέδια"

Το Σάββατο 31/10 το ΠΑΜΕ και το σωματείο εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω απο τον Μαρινόπουλο της Καβάλας στην Δημοτική αγορά, με αφορμή τις απολύσεις που γίνονται πανελλαδικά και τα κλεισίματα καταστημάτων