Το παραδοσιακό Θασίτικο σαραγλί από την «χρυσοχέρα» κ. Ειρήνη Κλήμη στο καφενείο «Εθνικόν» (του Τσίκνα) στον Θεολόγο Τρί, 16/09/2025 - 18:39 γράφει ο Στάθης Χαρπαντίδης
Γλυκό καρυδάκι και Θασίτικο σαραγλί από την «χρυσοχέρα» κ. Ειρήνη Κλήμη (Τσίκνα) στον Θεολόγο Δευ, 26/05/2025 - 21:06 γράφει ο Στάθης Χαρπαντίδης
Γαστρονόμος: η μοναδική συνταγή για το σαραγλί της Θάσου με φύλλα ζύμης και το εξαίσιο πευκόμελό της Τετ, 19/02/2025 - 13:05 Το σαραγλί σε όλη την Ελλάδα είναι με φύλλα και γέμιση. Στη Θάσο όμως παρασκευάζεται μόνο με τρία χοντρά φύλλα ζύμης, μπόλικο ελαιόλαδο και το εξαίσιο πευκόμελό της.