ράπιντ τεστ

Νέο καθεστώς εισόδου στο δικαστικό Μέγαρο Καβάλας από την Πέμπτη 16/9/2021. Η είσοδος θα γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή ράπιντ τεστ 48 ωρών ή μοριακό τεστ 72 ωρών. 

Εκτάκτως κι ενώ ήταν ανακοινωμένο στο πρόγραμμα για σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου ο ΕΟΔΥ ξαφνικά ματαιώνει τις δειγματοληψίες στο αμφιθέατρο της πρώην Νομαρχίας. Μάλιστα αύριο Σάββατο 14 Αυγούστου δεν πραγματοποιούνται τεστ έτσι κι αλλιώς σύμφωνα με το πρόγραμμα. 

Tην Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 και ώρες 10:00 με 14:00, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί δωρεάν Rapid Test ανίχνευσης αντιγόνου για Covid 19, στην Νέα Πέραμο στο Παλιό Τελωνείο. Όσες και όσοι επιθυμούν μπορούν να εξεταστούν με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 28 Ιουλίου άρχισε να συγκεντρώνεται ο κόσμος μπροστά στην είσοδο του ισογείου του Επιμελητηρίου Καβάλας για να κάνει δωρεάν ράπιντ τεστ.

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τρίτη 27/07/2021 θα πραγματοποιούνται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, δωρεάν rapid test, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Καβάλας. Τα test θα διενεργούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και ώρες 09:00-15:00.
 

Στο αμφιθέατρο της πρώην Νομαρχίας διενεργεί σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου ο ΕΟΔΥ δωρεάν ράπιντ τεστ στην Καβάλα από τις 9:00 έως τις 15:00. Ράπιντ τεστ και στο Κέντρο Υγείας Πρίνου από τις 9:00 έως τις 17:00.

Τη δυνατότητα να εκδώσουν βεβαίωση αρνητικού ράπιντ τεστ προκειμένου να το επιδείξουν για να ταξιδέψουν έχουν οι πολίτες που κάνουν το τεστ στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε διάφορα σημεία. 

Ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με τις κινητές ομάδες του Ε.Ο.Δ.Υ. στην περιοχή μας, θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19, στην Πλατεία Ελευθερίας.