Πυροσβεστικό κλιμάκιο Θάσου

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, ζήτησε μεταξύ άλλων από τον υπουργό, να ενισχυθεί με 25 νέα στελέχη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας αλλά και να μετατραπεί το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Θάσου σε Υπηρεσία.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο Θάσου με ανακοίνωση του ενημερώνει πως η Θάσος θα είναι σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς την Τρίτη (26/09), έχοντας δείκτη επικινδυνότητας 3.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο Θάσου με ανακοίνωση του ενημερώνει πως η Θάσος θα είναι σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και την Πέμπτη (17/08), έχοντας δείκτη επικινδυνότητας 3.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο Θάσου με ανακοίνωση του ενημερώνει πως η Θάσος θα είναι σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και την Τετάρτη (16/08), έχοντας δείκτη επικινδυνότητας 3.

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και στην κατηγορία κινδύνου 3 παραμένουν η Καβάλα και η Θάσος την Κυριακή (16/07).

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για το επάγγελμα του πυροσβέστη και να δουν από κοντά πως τον εξοπλισμό των πυροσβεστών είχαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Θάσου μετά την επίδειξη που έκαναν ο διοικητής και οι πυροσβέστες του πυροσβεστικού κλιμακίου Θάσου. 

Η στάθμη του νερού, στο ρέμα των Μαριών, στη διάβαση που υπάρχει στη θέση τσιμεντάδικο, είναι επικίνδυνα υψηλή,. Παρακαλήστε να αποφύγετε την διέλευση από την συγκεκριμένη διάβαση, διότι υπάρχει κίνδυνος παράσυρσης