Πυροσβεστική

Την Παρασκευή (12/05) στην οδό Βενιζέλου μία μητέρα εξήλθε από το αυτοκίνητο της για λίγο και το αυτόματο κλείδωμα του οχήματος ενεργοποιήθηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί το μόλις 2.5 ετών παιδί της μέσα στο όχημα.

Για το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού εν όψει της αντιπυρικής περιόδου μίλησε ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/03) η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ελευθερούπολης αντιμετώπισε φωτιά που άρχισε σε καλαμιές και πήρε έκταση σε χωράφι κοντά στο λιμάνι των Ελευθερών.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (13/03) υπήρξαν φωτιές σε καλαμιές στον κάμπο του Νέστου που πήραν μία έκταση και έτσι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χρυσούπολης μαζί με ένα όχημα και από την Π.Υ. Καβάλας κατευθύνθηκαν στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που προέκυψε.

Η έκδοση της πρώτης προκήρυξης θα γίνει στο ίδιο "μοτίβο" για την πρόσληψη 500 "δασοκομάντο" στις νεοσύστατες υπηρεσίες των ΕΜΟΔΕ.

Ανοιξιάτικο διπλό χρηματικό επίδομα και μάλιστα ενισχυμένο, αναμένεται να λάβουν το επόμενο διάστημα οι Αστυνομικοί, οι Λιμενικοί και οι Πυροσβέστες της χώρας.

Ολοσχερώς καταστράφηκε σπίτι στην Αλυκή της Θάσου στις 31 Δεκεμβρίου 2022, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.

Μας γέμισε υπερηφάνεια φέτος το καλοκαίρι ο Σύλλογος Πυρασφάλειας Ποταμιάς Θάσου με την δραστικότητα που επέδειξε κατά την πυρκαγιά στην Ποταμιά.

Η πλάκα εξελίχθηκε σε εφιάλτη αλλά τελικά όλα μετατράπηκαν σε χιουμοριστικό βίντεο για το... Tik Tok.

Γρήγορα έσβησε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου στο περιαστικό δάσος της Καβάλας.

Η αντιπυρική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα εκδηλώνονται καθημερινά αρκετές δασικές και αγροτοδασικές πυρκαγιές

Πως θα είναι ο καιρός της Κυριακής και τι περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα...

Εναέρια και επίγεια μέσα ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες στη Θάσο, όπου η φωτιά καίει από χθες, αφότου αναζωπυρώθηκε. Βελτιωμένη η εικόνα από το πύρινο μέτωπο.

Ολονύχτια θα είναι η μάχη όσων επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο της Θάσου. Η εικόνα είναι βελτιωμένη και χαρακτηρίζεται διαχειρίσιμη.

Σελίδες