Πυροσβεστική

Τρεις πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Καβάλα τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για την Π.Ε Καβάλας & Θάσου.

Με επιτυχία στέφθηκε ο απεγκλωβισμός γυναίκας από επιβατικό όχημα (ΕΙΧ) που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό, στη Νέα Κάρβαλη Καβάλας.

Έντονος αέρας ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (02/07), σε πολλές περιοχές του Νομού Καβάλας.

Πυροσβέστης τραυματίστηκε στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς χθες το απόγευμα στο Δοξάτο της Δράμας.

Συνολικά 35 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα. Από αυτές, σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι 30 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη πέντε.

Το απόγευμα της Παρασκευής (14/06), ένας άνδρας στο Χαλκερό έκαιγε χόρτα, κάτι που κινητοποίησε την πυροσβεστική λόγω καπνού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (10/06), ξέσπασε πυρκαγιά σε αγροτική αποθήκη στο Ορφάνι του Δήμου Παγγαίου. 

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Μαΐου σε κατοικημένη περιοχή κοντά στο δημοτικό γήπεδο της Γραβούνας του Δήμου Νέστου.

Διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.562,50€, επιβλήθηκε σε γυναίκα στις Κρηνίδες του Δήμου Καβάλας, την Κυριακή 19 Μαΐου, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

Διοικητικό πρόστιμο αξίας 937,5€, επιβλήθηκε σε άνδρα στο Παλαιοχώρι του Δήμου Παγγαίου, την Πέμπτη 09 Μαΐου, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης.

Τη Δευτέρα (29/04), φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στην Εγνατία οδό, στο ύψος του αεροδρομίου της Χρυσούπολης. 

Η Πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας απεγκλώβισε μία γυναίκα από οικία στην οδό Νόρμαν, το μεσημέρι της Τετάρτης (24/04).

Φωτιά εκδηλώθηκε την Τρίτη (23/04), στο γυάλινο κτίριο, που είναι δίπλα στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας.

Το πρωί της Τετάρτης (17/04), ξέσπασε πυρκαγιά στις Κρηνίδες Καβάλας.

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου στη λιβαδική έκταση στην περιοχή Μοναστηράκι του δήμου Νέστου.

Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση ΑΜΘ ανακοινώνει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν εκδηλωθεί αρκετές δασικές και αγροτοδασικές πυρκαγιές και εφιστά την προσοχή των πολιτών.

Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΙΧΕ όχημα, συνεπεία εκτροπής του στη Σκάλα Σωτήρος στη Θάσο.

Έντονος καπνός από τη βιομηχανία “Καρπός” στη Λυδία Καβάλας ανησύχησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το απόγευμα της Τρίτης (12/03).

Το απόγευμα της Δευτέρας (04/03), ένα επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν από την Καβάλα προς το Παληό, έχασε την πορεία του και έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου στην επαρχιακή οδό από Ποντολίβαδο προς παραλία Τιμαρίου στον Δήμο Νέστου όταν όχημα εξετράπη της πορείας του. 

Σελίδες